Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva ostavka,traba ga objesiti javno,na trgu gdje su protestvovali
Hosni ne daj se! Mi smo uz tebe.
kolko je ovo; 4 sata ubrzo, aha: 12.20 . zavrsio sa ucenjem, 12.35 popio kafu. 13.33 krenuo u wc: cenzura..............14.00. ručao. 14. 25 tuširao se 14.45otisao do grada na kafu................................................. .......................................................................................15.45. ev me kući.
Kordoni policije nasuprot protestanata ispred predsjednikove rezidencije u Aleksandriji.
Sukobi su izbili između navodno su Mubarak pristaša i prosvjednika okupilo se u blizini predsjedničke palače u Kairu http://www.youtube.com/watch?v=qYro4_cnVf4&feature=player_embedded#at=226
\"Revolucije, revolucije, do pobjede! Revolucije u cijelom Egiptu\", prosvjednici su skandirali. eć nekoliko mid-oficira pošta u blizini Tahrir Square su spustiti oružje i prešli na demonstranata i upoznat prosvjed pjevati je: \". Vojske i ljudi su kao jedan\".Stotine tisuća prosvjednika protiv Mubaraka skandirali bučno u Tahrir trgu u petak, dok vojnika u tenkovima i oklopnim vozilima stajali po strani ono što organizatori rekao je njihov pokret je najveći prikaz gnjeva do sada. Mi ćemo ožujak do palače i izbaciti Mubarak, a znamo da je svijet na našoj strani\", rekao je Nurhaan Ismael, prosvjednik, 34. Ahmed Farouk, 27, član jedne od pokreti mladih iza prosvjeda, rekao je prosvjednike da \"preuzme palače.
Ne daj se munjo,ako islamisti dodju na vlast svi cete umrijet od gladi osim begovskih familija.Samo ce se oni zaposljavati u telekom.
budi se islamska snaga..dolaze nova vremena.. diži se islamski svijete!! diži se ummete !! budi se iz svog stoljetnog sna!! globalna intifada uskoro počinje !!!! .. uskoro dolazi dedžal, jevreji mu već odavno pripremaju dobrodošlicu, i grade tron sa kojeg će vladati.... moramo ga i mi dočekati onako kako zaslužuje, i zabiti mu kolac i u ono drugo oko !!!! HAYBER HAYBER YA YEHUD , HIZBULLAHI QADIMUN !
zasto ne brisete komentare???
nezvanicno-Patricia Launt u 14:09 Minuta nakon početnog izvješća iz Al Arabiya došao , oni izdao prilagodbe kaže da Mubarak i njegove obitelji napustio Kairo, Egipat nije www.reuters.com po josh.hargreaves edited by Patricia Launt u 13:19 Al Arabiya citati izvješća da je Mubarak i njegova obitelj imati napustio Egipat da \"nepoznato odredište\" po josh.hargreaves edited by Patricia Launt u 13:14
www.youbunny.com
naprijed Mubarak!!!!!
WE LOVE SA-X
jest se čovjek ustoličio. malo mu proteklih 30 god
evo tv Al Arabiya javlja da je mubarak u avionu za ujedinjene arapske emirate. kazu na engleski bay bay bay mars mubarak.