Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo je reci ljubav, znaci ima i nade za mene da pronadjem pravu ljubav a ne neke sponzoruse gdje gledaju novac i neka auta.
Sta je smekeri, koliko vas se prema djevojci odnosi kao prema trofeju i obrnuto. Imas jedan zivot picko, zivi ga za svoj cejf, nije bitno sta drugi misle.
Garant ima dobru penziju, to je to...
Stvarno, prejako.
Najljepša vijet u zadnjih 2 mjeseca. Znači još uvijek ima nade za ovaj svijet.
osteta mu je 11miliona i 330milja dolara,vidite malo kolko ce ga trpit,ne sto je invalid,nego paglu mu faca!!!
Šta sve žene neće uraditi samo da bi bile viđene...
CIA joj platila da malo podigne moral
Ja nemam ni pare ni ruku, ali imam dobar sut i pregled igre, i curu naravno, naljepsu!
Svaka cast, e ovo je ljubav !
@ Ad3 ne vjerujem da si bas toliki garib , svaka cast odlican komentar..
prangija je čudo
Dokaz da se cuda ipak desavaju , sretno ljudi :)
Nisam bogat,nisam lijep a niti sam nesto posebno pametan.Jedino sto znam je kako djevojci(sada vec zeni punih 15 godina) pokazati neki drugi svijet,kako joj pokazati da mi u isto vrijeme i stalo do nje ali je drzati na distanci da ona misli da to nije tako.ZAPAMTITE ako djevojkama uciniti zivot ljepsim i svaki dan ocekuje nesto novo i neocekivano od tebe,NIKAD ama bas NIKAD te nece ostaviti zbog nekog BOGATOG,LIJEPOG ili PAMETNOG s kojim ce jos zivot biti dosadan.
joj kad ga odj*be hoce lik pasti u depresiju....
jel ona samo meni lici na muskarca?
Fotošop bgm www.tube8.com ukucaj Rachael blonde ;)