Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo ga hapse, pa ga slave hahahah. A vrlo bitno je znati da Egipat zatvaranjem granice s Palestinom pomaže ćifutima. To je godinama radio i ovaj.
Najbolji kometar za arapsko proljece sam procitao od jednog arapskog profesora: ARAPI nisu za demokratije nego samo za cvrste ruke i batine, a dokaz za to su Egipat i Libija, smjenili su one koji su tako vladali a sada su otisli u PM
@SigaSvjetloBjezi Vidim kako su ga smjenili,vojna sahrana i trodnevna nacionalna žalost.
𝙊𝙫𝙤𝙢 𝙨𝙚 𝙣𝙚 𝙠𝙡𝙖𝙣𝙟𝙖 𝙙𝙯𝙚𝙣𝙖𝙯𝙖.
𝙋𝙤𝙨𝙨𝙚𝙧𝙚𝙢 𝙢𝙪 𝙨𝙚 𝙣𝙖 𝙜𝙧𝙤𝙗 𝙠𝙖𝙩𝙞𝙡 𝙠𝙤𝙢𝙪𝙣𝙟𝙖𝙧𝙨𝙠𝙤 𝙣𝙚𝙫𝙟𝙚𝙧𝙣𝙞𝙘𝙠𝙞
Ološ!
Pašče murtedsko možda dolazi!?
Lik je nosio samo prugasta odijela, u kojima je, u prugama, zlatnim nitima bilo ispisano njegovo ime. Odijela su sivana u Londonu, a pocetna cijena svile koja se koristila za sivenje je 15000 funti po duznom metru. I sve to u vremenu kada je oko 40% njegovog stanovnistva zivjelo ispod granice siromastva, sa jednim dolarom dnevno. Zapad ga hvali i slavi kao drzavnika, a u stvari, bio je sluga tog istog zapada.
@a-team eto jadnik ko fol nije znao da je svila muškarcima zabranjena
Da mu Dragi Bog da sto je zasluzio
Sadasnji faraon pazi na bivseg faraona. Ovo samo u Egiptu moze.
Objašnjenje o egipatskom diktatoru Mubaraku na osnovu jedne fotografije: Njegovo odijelo na slici nije samo specijalno skrojeno, već je izrađeno od posebne tkanine sa zlatnim nitima koje u tankim linijama ispisuju njegovo ime. Tkanina je iz Savile Row sa početnom cijenom od 15 hiljada britanskih funti. U zemlji u kojoj trećina stanovništva živi u ekstremnom siromaštvu! (32.5% 1.3 USD po danu podaci iz 2018.)
Ne seri!
Bas me zanima treba li se za klanjanje dzenaze u odsustvu uzeti abdest pravom vodom? Siguran sam da ce biti vrijedno rasprave i neke dodatne fetve ... https://goldsilver.com/hidden-secrets
Zemla dati je laka,sa tobom je Egipat vrijedio Egipta.