Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj izgleda ima vise zivota od macke, kada su toliko puta javili da je umro
A ja šuplje Bogte HAHahah.jadno...
Eto ti,a neki dan mrtav bio...
Ja vođe i govana.
Za probleme u BiH su Srbi i Ustaše krivi! Mislim, sve ovo što smo uradili od rata do danas, pripremanje terorističkog napada na Papu, dizanje u zrak crkvi i policijskih postaja, klanje povratnika, postavljanje bombe u Hrvatski trgovački centar, napadi na USA veleposlanstvo, napadi na imama, optužbe i osude za financiranje ISIS-a iz USA, planiranje pokolja u Australiji, slanje stotina boraca za islamsku državu (sa obzirom na broj stanovnika najviše u Europi)... sve to su ćetnici i ustaše krivi koji žele okaljati ime časnog Bosanskog Islama! I da, sve ovo su izolirani slučajevi!
Pa zar nije bio i prije napada beskicmenjak?
Koga briga za ovu vijest.
Kažu da ovi ranjeni ( osakaćeni ) kad umru nemaju pravo na onih 72 junferice ...??? Po tom pravilu ovom jadniku po zaslugama krezube baba dopadaju . . .
klixovci imaju ljude tamo pa dobijaju informacijeiz prve ruke hahaha jeste postali cirkus sviju mi de mi reci ima li gdje Osame sta je s njim??
NIje umro, eno ga okolo Tuzle postavlja zastave, nakon što odradin terapiju u slanoj banji
Kazu ako se probudis tacno u 3:20 ujutro, i ako budes tih i dobro slusas.. mozes cuti kako Al-Baghdadi ti seta po kuhinji i trazi noz.
Ovo je dokaz da su mediji jedno veliko "bulšit" :D jedan dan kazu ubijen,jedan dan kazu ranjen....glavne medije posjeduju najbolesniji ljudi na svijetu,budale. Bog zna jelmovaj covjek uopste postoji osim na americkim slikama i snimcima.
neka privije rakijali obloge i ozdraviće
Amaaaan :D pa još si živ bruda?? aaaaa..............
A bio je perspektivan fudbaler,slusao je Stinga i volio komjutere!
Hajde sto vam je hoolywood los u zadnje vrijeme,ali zapadni recepti bi trebali biti bolji :)