Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE KA SI TI NAMA ŽIV BRATE PUTINE I NEKA JE DIJETE HAIRLI I NA OCA...NEGO KADA ĆEŠ NAM DOĆI U BIH DA ZALIJEMO PRINOVU PA DA USPUT I OVE FAŠISTE SA NEVLADINOM ORGANIZACIJAMA I UDRUŽENJIMA ZAKUCAMO TAMO ODAKLE SU DOŠLI I GDJE NJIHOVA PRIČA JEDINO MOŽE OPSTATI...RADUJEMO SE TVOM DOLASKU BRATE PUTINE I HVALA TI NA JEFTINOME PLINU O ČEMU NAŠ BH GAS REDOVNO ŠUTI A UBIJA SA CIJENAMA...NE MORA ZNAČITI AKO JE BH GAS PREMA TEBI NEZAHVALAN DA SMO I MI OBIČNI GRAĐANI NEZAHVALNI ALI OLISTIĆEMO MI I TU GAMAD KOJA MISLI DA VLADA BIH-OM.......ŽIVIO NAM TI BRATE PUTINE
спасибо, спасибо всем, в Боснии и Герцеговине. Храни вас бог от врагов. Вскоре я пойду с тобой. до свидания
Ma zalibo me tuki sto ga nije bilo,ali nije to baš bezeze,moje mišljenje je da je on bolestan i da su ga zakrpili za ovo.vremena koliko ga nije bilo.
...ljudi NEMA NAM DODE...NEMA DODIKA U JAVNOSTI VEĆ MJESECIMA...jel se nahladio? jel umro? jel se sakrio u bunker? jel plače kod kuće? :-D
Americka tabloidna zaraza se prenosi svijetom kao kuga. Da li je prehladjen? Da li je postao tata? Da li je ziv? Bole li ga ledja? Boli li ga glava? Ide li na sastanke? Sta nam radi predsjednik Rusije? 11 dana kosmara, agonije i neizvjesnosti. 11 neprospavanih noci. Gdje li je nas Volodja? Sad mozemo mirno da nastavimo sa nasim zivotima. Novinari su uslikali Vladimira Putina. Kakvo olaksanje. Odoh sad da se napijem od srece.
Zapadne sile na aparatima...
Aaa, drug Putin šaldžija, dobra ti ova.
Dzaba se Ameri radovali:))))