Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mama ti je dole
Pakistan je cist primjer kako izgleda muslimanska zemlja bez nafte ! glupo, jadno, siromasno, ni za dzihada nemaju ...
Blje je praviti bilo sto osim katolickih sjemenista iz kojh izlaze j..... duse
kad vrijeđaš židove onda si antisemit i cijeli svijet te poprijeko gleda , a kada židov vrijeđa muslimane onda je to sloboda govora ! koji licemjeri !
@ slažem se sa tobom u potpunosti ovaj grad je promjenio sliku na gore od kada su došli šošoni. 96 je bila samo smjena Srba u ovom gradu na žalost našu
Zivjeti i ponasati se po Hadisima i propisima islama i sve adute bi oduzeli krscanima i protivnicima islama i muslimana. To je sva filozofija. Sama POMISAO na ubistvo i destrukciju je grijeh kojim prestajes biti musliman i postajes kao i autori antiislamisti.
ko bi onda mgoao vjerovati da je on bozijeg porijekla, kad bi se to sve vidjelo i prikazalo i ko bi slijedio takvog boga koji takvog poslanika salje, oporavio bi se cijeli arapski i i s l a m s k i svijet, ovako sve veca i veca bijeda
Eto pogledaj jos jednom, super ti je to, ja odoh pogledat neki film sa denirom. Ti samo to sandzo i sjedni napod dog gledas. Idi ba u sandzak pa tamo na portale..buraz ti si iz srbije, ti si srbin. Ne livo te raja, al prava raja ovdje, svati to. Isto ko hercegovce u zagrebu, ove srbe iz entiteta ne vole u beogradu..
Pa nek izdvoje lovu braca arapi, olos ona sto kupuje fudbalske klubove i satro dzamije gradi, nek daju lovu, budalo jedna nepismena. Nece valjda jevreji dat pare.
tera isto ono vjencanje sa aishom prikazati i kad pljacka karavane, to nisam gledao u tom filmu pod zastavom muhamaeda
Pa sandaklija ti ni ne znas za fil pod zastavom muhameda, vi dole fakat nista ne znate iz kulture, istorije, geografije..
Pa zar jos o ovom sranju od filma, sta mene u evropi zanima kreten iz amerike koji je snimio fil za sto maraka i kreteni iz pm koji ne znaju ni citat.
treba snimiti pravi skupi film o Muhamedu i to po Hadissima, da svi vide kakav je bio Muhamed i da ovo ludilo prestane.