Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bHosHnjHacHi, prestanite spominjati katolike jer u Americi katolici su manjina a pogotovo u teksasu. Katolici su u Americi tradicionalno tretirani samo malo bolje od crnaca i generalno nemaju nikakvu politicku moc. Jedini precednik Amerike u njenoj istoriji koji je bio katolik je bio Kenedi i on se je morao prvo javno odreci katolicanstva prije izobra i svi znaju kako je zavrsio. Nema na cemu bHosHnjHacHi.
ahahaa ja ovih američkih picoka😂sve PTSP😁koga ćeš ti zaklat??e lasalamet
Nije lahko biti musliman. Svako sad progoni muslimane zbog budala koji misle da su muslimani a nisu svjesni da to nisu.Musliman nikad ne ubija nevinog čovjeka za razliku od ovih idiota!
Muslimani danas beru plodove onoga što su posijali. Islamofobija koju ljudi na zapadu osjećaju je i više nego opravdana.
Mamu ti napaćenu...
pa šta... jednom nam je i efendija na dženazi prijetio smrću... reko je "Svi ćemo umrijeti!!!"... kasnije je čak uzvikno Alahu Ekber!!!... ja mislio gotovi smo...
Kršćanski terorista.
Zasto li nisam iznenadjen sto je u pitanju Teksas? Pa to ti je nesto kao sumadija na balkanu: "Only steers and queers come from Texas, Private Cowboy, and you don't look much like a steer to me, so that kinda narrows it down. Do you suck dicks? ... I bet you're the kind of guy who would fuck a person in the ass and not even have the goddamn common courtesy to give him a reach-around."
Kako znaju da je "bivši vojnik" ?
nece biti revnosni katolik iz srednje klase, obi se ne bave prijetnjama
@aligatorMujo Mislim, ne znaju ko je, identiteta nema, a znaju da je bivši vojnik.... Šta se krije?
Da je musliman prijetio katolicima u crkvi, bio bi to "islamski terorista"... :)
da li ima terorista katolika?
@Nietzsche hahahaahhhahahaha dobar!