Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imali smo i mi pobunjenike i strane vojnike devedesetih,a Francuzi su bili glavni kočničari bilo kakve intervencije.
pola? muslimana u bosni ima 25% u vrh glave.
Ko god dijeli ideologiju sa ovih 60 leseva, nek se zaputi put Malija i pomogne braci, neka ne grije dup. u toploj sobi. Ne moze se nametat serijat u drzavi u kojoj pola populacije nisu muslimani.
-Butum pala Malija mahala, Francuska je sila razbubala, izgidose hrabri dzihadisti, malo crni-al' k'o Bosnje isti, odlucili da Hriscane mlate, ko Bosnjaci Srbe i Hrvate, al im srece ne bjese na ruku, obojica sada muce muku, tuku Srbi,tuku i Francuz, Bosnjak kitu sad Hrvatu muze, dzihadisti Malija bez guze.'
najbolji opis "džihadista" i zapadnih "boraca za slobodu" http://www.youtube.com/watch?v=J9pASqOR6Ag ko god se pokuša braniti... šta je drugo nego džihadista.
U kući ti Srebrenica bila gnjido mala usmrđena
K.a.k.o. b.i.h volio da neka b.u.d.a.l.a. uleti u re.dakciju ovog s.m.r.d.lji.v.o.g klix.a i na.j.e .b.e se m.il.e m.a.j.k.e ovoj fa.š.i.s.ti.č.k.o.j r.a.t.n.o.h.u.š.k.a.č.k.o.j. mr.z.i..telj.skoj ga.ma.di koja ga vodi, od one šu.p.č.ine Panjete pa nadalje. Ma.mic.u vam j.e.b.e.m. sm.rdl.jivu fa.šis.tičku, da vam hoće neka bo.m.ba s neba u d.ječiju sobu past pa da vidite ko su 'džihadisti', ološu
Samo rokaj, ma..u im nazadnu! Viva la France!
ma to su bili civili samo ovako zvuci bolje, samo tisu, otkaz mi ne gine
Masala
uranio brate srbine
Osvetićemo vas, braćo