Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao tuge... neka im je dragi Bog u pomoci... bas tuga...
Baš fino, nije im dovoljno sve ono šta ih je zadesilo u proteklih preko 50 godina, daj malo i poplave...
evo prilike za ove sto vole pomagati braci,da sad odu i ucine pravu stvar umjesto sto uzimaju pusku u ruke idu pucat na tudju djecu
U Palestini je u proteklih nekoliko mjeseci vladala velika suša i gotovo svi izvori vode subili presušili. Prije desetak dana je bila dova za kišu u Al Aksi gdje je prisustvovao veliki broj vjernika, što je bilo i je u medijima. Ovo je samo Allahov odgovor na iskrene dove.
jedini koji se toga dosjetio...SVaka cast
Meteorolozi najavili oborine deset dana prije, a onda oni udarili po dovama. Previše je palo oborina, možda su pretjerali sa dovama.
Koga Allah zavoli iskusenjem provjeri, da l' je vjernik iskreni..... free gaza
jadni Palestinci,nekako sumnjam da ce im pripomoci truhle bogate komsije...
E baš... uš na fukaru. Tužno :(
aa jeb. nema koji ih k...c nece,ja sto pati ovaj narod ,boze dragi