Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Armenci su neka vrsta mejsavine ćifuta i srba, mrze sve a vole belaj
Azeri su početkom 20. vijeka primali Armene koji su bježali pred Turcima. tako su oni postali većina u gorskom Karabahu. Sada im vraćaju separatizmom, ugnjetavanjem sada već manjinskih Azera. Reklo bi se vlaška posla.
Nije lepo lagati
Otkud tebi tvrdnja da su Bosnjaci za Azere ili Armene. Niti smo za jedne niti za druge, kao sto su oni bili inferiorni onome sto se nama desavalo. Uostalom nije bas isto fakticko stanje kao kod nas. Azerbejdzan nema ama bas nikakav uticaj na Nagorno Karabah, totalno je pod kontrolom armena i samo je fakticki na kartama dio azerbejdzana, de iire, ama bas nikako. Oprosti kod nas rs jeste entitet ali pod punom jurisdikcijom drzave u onom djelu sto je drzavna nadleznost, sto je na nivou entiteta i jeste tako. Tako da to se nikako ne moze porediti s bh situacijom. Ako moj licni stav jeste da je Armenija uz pomoc rusa izuzela i okupirala Nagorno Karabah od Azerbejdzana. Inace su slabasni i maleni da nije rusa, azeri bi ih pregazili. Istina Azeri imaju podrsku Turske, Armeni Rusije. Susjed Gruzija iako pravoslavna nije na strani ni jednih ni drugih, cak zbog bliskosti armena i rusa, gruzijci ce radije pogurati muslimanske azere. Iran iako muslimani, oni su uz pravoslavne armene....
http://www.zurnal.info/novost/19744/kako-je-suad-dzindo-godinama-upropastavao-skenderiju-i-krivaju Kamo puste srece da imamo teroriste koji bi dinamitom ubijali ovu bagru
Koji su naši ovdje?
ISIL radnici prelaze iz Siirije u Nagorno-karabah, jer su kapitalisti ugasili pogone u Iraku i Siriji.
Ja ovo vidim kao rat između Rusije i Turske preko ovih zemalja.
maajku vam jjebem..
@mehooinzinjer sta meho?
Rusi su vec destabilizovali Gruziju i okupirali dio, a sad uz pomoc Jermenije ce uradit isto sa Azb i napraviti prolaz do yermenije koja postaje vazal. Problem je sto je Azerbejdzan malo jaci i pametniji, a ima i drugih interesa. Opet uspjeh zapada jer ce se morat i Turska malo umijesat, a rezultat je slabljenje Rusije i Turske.
na gornji karabah je priznao sumsku za vrijeme vlasti vazelin rase devedestih,cirkus
Izgleda da ce onaj sto predvida Treci svjetski rat do maja biti u pravu.Ode sve u helac Jutricaaaaa narode
ovi kao da su djeca, svadjaju se o tome ko je počeo rat,
ko je poceo rat?
BAGRA