Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cijeli svijet vidi ono sto arapske zemlje ne vide...zalosno
ova palestinska stoka nije vrijedna da zbog njih neko zapocne WW3.. cuj,htjeli bi svjetsku podrsku da im odobre da ispod granice kopaju tunele ?!!! a zasto onda ne bi svijet to odobrio i meksikancima ...i zasto ne ukinu sve granice na svijetu,samo da bi palestincima napravili na volju?
pa nisu ni prstom makli, makar da se pobune a i bogate su a parama se moze svasta uradit
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
SAMO U CENTRU BG-a PODRŠKA IZRAELU. SRBIJA SRAMOTA EUROPE
Moraju zahvaliti Arapima na investicijama. :D
Ne piše džaba u ugovoru da moraju napraviti najveću DŽAMIJU u europi planiraju oni polahko da osvajaju srbiju,primjetili ljudi da sve više raje u europi prelazi na ismam pa eto da obezbjede.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A nijednog Austrijanca, ovo su sve Arapi...
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄ ▂▄▅█████████▅▄▃▂ ☻/︻╦╤─ ... /> Il███████████████████]. /▌ ◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. / :DDD najbolji koment koji sam ja ikad vidio
Chedo 20.07.2014. u 21:06 +2 Alo balijaci , poturice , dje su kod vas demonstracije , braca vam demonstriraju traze pomoc za Palestinu a vi samo kukate o nekakvim genocidima , placete trazite sadaku , bruko , otpadu muslimanskog naroda . Sram vas bilo bosnjaci mi kada izađemo na demonstracija dodik se usere i trci u beograd po pomoc, za to moli boga da mi opet ne demonstriramo
Politika caruje, lova klade valja.
Sad ce Edo Maajka i njegova hanuma da zaustave ofanzivu na Gazu.
Ima ovde tri i po austrijanca...i to su spuseni garant... ...peace brother !!!! s djointom u ruci :-)
I šta???
Ove demonstracije su jednako efektne kao i nasi komentari na kliksu. Borba je potpuno neravnopravna i zato ce izraelska vojska da dovrsi ono sto je naumila, Palestinci ce da sahrane mrtve i da se zadovolje malo manjom teritorijom, malo manjom slobodom kretanja i pojacanom izraelskom represijom. Sila boga ne moli.
nema ovdje Austrijanca iz glave. sve Bosnjaci, Palestinci, Turci, al bez obzira respect za 10 000 ljudi... sarajevo i BiH je prezivjelo Genocid i onda izadje 150 ljuj FUJ jbm ti narod zaboravni.
Imala sam priliku biti u Izraelu i vidjeti kakvim sve represijama podlijezu Palestinci. Svu humanitarnu pomoc, hranu, lijekove i skolski pribor za djecu, prvo kontroliraju Izraelci. Dopuste da im udje jedna kolicina hrane, a onda stave zabranu na sve ostalo, tvrdeci da je to zbog sigurnosti Izraela. Paledtinci se radjaju i umiru u logoru. Izraelci sa druge strane i u fazi totalnog mira, na svim javnim mjestima, hodaju sa dugim cijevima. Znaju za svakog turistu i uvijek te pregledaju i kontroliraju. U vjecitom su strahu i panici, od svakoga. Iako zive u bogatstvu, stalno su u panici. To je cijena koju placaju za okupaciju tudje zemlje i duboko su toga svjesni. Oni na sofisticiran nacin od malih nogu regrutuju vojnike. Svako malo strepe od napada ne Palestinaca, nego bilo koga. To je policijska i totalno militantna zemlja. A ortodoksni Zidovi su strah i trepet ovim umjerenim Zidovima. Kako god, sve i da nestane Palestinaca, oni ce uvijek zivjeti u strahu od nekoga.
Svaka cast Austriji na podrsci, Hitler je uvijek volio nas muslimane a hico je rodjen u Austriji
Nabijem te konje jedan
čudime pa ova bečka ekipa nakon demostracija nije jedan valcer odplesala jer bečlije su to
TREBAMO SE SVI MUSLIMANI UJEDINITI, JEL VIDITE STA NAM RADE , OVAKAV GENOCID SE NIJE PONOVIO OD SREBRENICE, MLADIC JE MILA MAJKA ZA NETANJAHUA
Jel iko vidio ijednu Austrijsku zastavu na slikama? Ko da je iz Ospada Beca 1683.
Bio danas,nazalost malo Austijanaca, uprkos sto je protest za Palestince ,klone se turskih demonstracija a bilo ih je nekoliko u zadnjih par mjeseci.I ovom prilikom pokazao se jaz izmedu domacih i stranaca.Tako da su demonstracije zbog turskih zastava izgubile na tezini.No u svakom slucaju poruka je odaslana i iz Beca.
hos da kazes sta? da su ove slike foto montaza
Necu da kazem da su slike fotomontaza, a ti skini suncanice pa vidi da je od Austrijanaca najbjelji bio njihov fudbaler David Alaba.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)