Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od njih je doslo 100%. S obzirom kojom se brzinom virus prosirio po cijelov svijetu i laiku je jasno da je biolosko oruzje.
Sjedio malumni narod u kuci godinu ipo dvije, koja je poenta kad jedna osoba da ima ovo virus kruži. Ja cak znam osobu koja 2 godine nije iz dvorišta izasla.
Znajte da je obrnuto. Americko maslo sa tla Kine. Dr. Anthony fauci sa avojim laboratorijama finansiran od bill gates fondacije i njihovih partnera za projekat smanjivanje populacije i kontrole
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ali kako to sada, pa niko Kinu nije optuzio za bilo sta, cak i SAD gdje je umrlo od virusa 2 miliona ljudi. Dakle, nije Kina sam u tome, svi znaju a ima in webu da vlasnici laboratorije iz Wuhana sjede u SAD.
Kasnite jedno dvije godine s tim zaključkom.
Koronavirus je poznat jos od 2005. godine, tada se prvi put pojavio u Iranu. Ne znam kako se tada nije rasirio nigdje.
Svima je jasno da ova utrka hipersonicnih raketa i ovaj koronavirus nisu slucajnost vec namjera za pokretanje svjetskog rata. Sad je samo pitanje jel imaju muda ili ce samo rusiju pustit da izgori do pepela. U svakom slucaju imali ne imali vrijeme je doslo il da se promjene il da ih rijesimo.
Pa svaka budala to zna. Širi se brzo i ne ubija mlade... KAd je počelo odalamiti stare onda i njih Kineze uhvatila panika. Pogotovo privilirane članove KP
Svasta se napricalo, farmaceuti digli lovu ubrizgavajuci ljudima vodu, influenseri digli lovu, teoreticari zavjera digli lovu, sile se potkusurivale a rjesenje je ono pocetno, da je slucajno ili namjerno eksperiment pobjegao u wuhanu .
Sve je ocekivati od kineza, ne volim ih nikako. Potrujte se u kini svakako vas ima ko govana
Napravili virus da bi nam poslije davali otrov kao lijek.Nije tu samo Kina.Sve je više onih koji znaju ko nam ovo sve radi.
nije to nikakav virus nego visokofrekventno oruzje buducnosti!
Istina znalo se od prvog dana bice jos gore
Teoreticar zavjere iz wuhana
100%.Treba jos provjerit kod putka ima li vece umijesanosti njegovih spija
To znaju i ptice na grani.
Trazim dobrog advokata da tuzim Kinu, ne zezam se!
traži ti bolje dobrog doktora da te pregleda
Nista nas ne treba iznenaditi..kad se sjetim da su nase vlasti dopustile u jeku zaraze ulazak kineskih turista iz hrvatski preko neuma…