Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..mislim,sta..koja raketa..gdje ,na mjesec ili sta..?Ima raketa raznih,imam i ja raketu pa je povremeno ispalim i niko se ne buni.I nemoj te molim vas da pisete sture vijesti.Ja sam prestao citati sve ostale novine zbog vas a vi tako vracate.Posaljite reportera i novinara u S.Koreju i neka oni ispitaju sta se desilo a ne ovako..niti znas koji je kalibar,niti koja je, gdje je ispaljena i ko su bili balisticari.?Ovo je dobronamjerno i zasto ja placam pretplatu ,je\'l da bi citao kopirane tekstove..sramota!!
Dugo su bili u strahu, da su je već sutradan odapeli.
VIJEĆE SIGURNOSTI JE IZGUBILO SVOJ MORALNI SMISAO. PRIJE PAR DANA AMERI SU ISTO LANSIRALI RAKETU PA SE NISU JAVLJALI. LAKRDIJA