Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoji Odluka Vijeća sigurnosti 2016. godine, koja naređuje da se pod hitno prekine sa gradnjom naselja na otetim palestinskim teritorijama! I? Evo nas nakon 7 godina tu gdje jesmo? Pitam se šta znače te rezolucije i kome???
Koga briga za UN? Oni ovo sve odobravaju.
Ko za Srebrenicu
Jesu ovo oni sto su Srebrenicu cuvali,UNITED OF NOTHING??!!!
PALESTINA je prepuštena od svijeta a izdata od ARAPSKOG NARODA!☝️☝️☝️
PALESTINA je prepuštena od svijeta a izdata od ARAPSKOG NARODA!☝️☝️☝️
Vijece sigurnosti? Koja jbena sala sa nazivom ove nebitne organizacije.
Generalna skupština UN donijela """ne obavezujuću""rezoluciju kojom se poziva na hitno uspostavljanje primirja u Gazu. Pa zašto su donijeli tu rezoluciju TO KO FOL DA I ONI NEŠTO RADE JADNO I ŽALOSNO
Nisam znao da se genocid zove humanitarna kriza.
Sjećam se za vrijeme rata u BiH šta li su sjednica održali i svaki put ništa narod i dalje gine. I sve dok su ginuli 3 Bošnjaka sprema 1 drugi ništa se nije postiglo. Kad se slika okrenula onda je rat i stao.
Poslije Gaze ce oni Liban zgazit.
Ubice djece su svoju državu osnovali zvanično Rezolucinom UN 1947.g Tada je Rezolucija jedini put provedena. Taj UN treba raspustiti.
Hitno! Vidi se iz prve da im stvarno žele pomoći....
Đe je onaj klempo, ubica hiljada djece ? Istorija će ga upamtiti !!
Opet? Ovi kao da su u normi, malo, malo, pa sjednica.
Koje i cije sigurnosti?
Sad trebaju sve Muslimanske zemlje ako Izrael odbije prekid vatre tražiti od UN dozvolu da uđu vojno iz Egipta i da spreče Genocid da vidimo koliko će za taj predlog glasati!