Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAPAST', KAO NA IRAK...DIKTATORA ASADA UNIŠTITI I NJEGOVU MAŠINERIJU!
Hrišćanstvo je sledilo judaizam u verovanju da ga je stvorio sam Bog "natprirodnim otkrovenjem" kroz njegovog sina Isusa Hrista. Međutim, za razliku od Starog zaveta, Novi zavet je naučavao pokornost prema svakoj vlasti, zbog čega je hrišćanstvo nastavilo tradicije "opijuma za narod". Tek su kasnije papa i "papisti", željni vlasti, krivo interpretirali originalnu Hristovu poruku (izraženu u clausula Petri) i od hri-šćanstva napravili "revolucionarni eksploziv". No, na tome se ne zaustavljaju perverzije koje je hrišćanstvo trpelo tokom svoje istorije usled vlastoljubivosti papa i fanatizma sveštenika. I premda nakon Hristovog vaskrsenja više nije bilo nikakvih čuda (ili barem nije bilo verodostojnih svedočanstava o njima), raznorazni sveštenici su nastavili da i dalje polažu pravo na razumevanje ekskluzivnog otkrovenja Božje volje, koja zapravo nije bila ništa drugo do njihova sopstvena volja. ... sami učitajte suvremena značenja ... Molnar Aleksandar
Sirijska mornarica bi morala iskoristit svoje podmornice(imaju dvije), lagano-lagano izać' na otvoreno more i čekat' ove razbojničke terorističke brodove, ako nije već prekasno.
Sa Rusijom mogu kako hoce, ali zaboravili su da ima Kina, koja ulaze u nauruzanje kao i Amerika i sta bi falilo Kini da malo toga oruzja posalje na probu, odnosno da vide kako je efikasno protiv aviacije NATO-a.
Rusima mogu kako hoce e moj konje njih se Rusi neboje sviju zajedno da nije tako davno bi oni napili se Ruske krvi
Vidi se da slabo poznajes trenutno stanje u Rusiji, Putin kada je dosao privatizovao je ruski vojni sektor, u prevodu Rusi prave ekstra oruzje koje prodaju dalje po svjetu ali to nema veze sa vojskom Rusije, koja ima zastarjelo naoruzanje, i sada mladici Ruski idu u vojsku i tamo nemaju sta jest a o drugom da nepricamo. Vojnik profesionalni u Rusiji ima najmanju platu, u prevodu Putin je odradio pravu stvar digao je ekonomiju i da narod ima od cega da lijepo zivi a jebes vojsku i ganjanje sa Amerikom. Dok je Kina druga prica.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
UN je jedan veliki Dejtonski sporazum
https://www.facebook.com/photo.php?v=440787476034691&set=vb.365147476930590&type=2&theater sirijo brani se. zemljo ponosa i ljubavi.
Je li taj video sjevernokorejska produkcija?
sad će oni o kvorumu, pa nema ovog i onog, pa rusija protiv....za to vrijeme dolje je gotovo
Ovaj UN je stvarno izgubio svoj smisao postojanja ... Pitam li se da li su barem jednu kriznu situaciju u svijetu rijesili... Nemocna organizacija totalno....
Rusija i Kina dok se konsultiraju sa ovim od kuce,invazija na Siriju moze i zavrsiti.