Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni su nju odstranili ... baš onako demokratski :-)))
...cuj koalicija ce unistiti islamsku drzavu....da nema putina oni bi vec bili kod beca.....da je ovo bila srbska novinarka sad bi nam pretili sankcijama
dobro ba balijo
Dokaz da američke laži više ne piju vodu... Zato Putin i dobija podršku običnog naroda po Evropi...
@kradempoitaliji spin majstor, sada Rusi po tebi ruše građevine a ne ISIL... klasičan balo...
@kradempoitaliji ajde reci majke ti šta treba da urade? ako može drugačije stoku eliminisati ti si onda koperfild...
Osobe koje vjeruju u "teorije" zavjere su po definiciji idioti. (Kao i prosječna religiozna osoba. xD)
Vanjski ili vanjskih?
Ovdje se radi o uzroku koji je doveo od sranja u regionu, na to je žena vjerovatno željela ukazati. Dok samo žešći hajvan može braniti one bradate jednoumce u crnom.
Žena je poznatu Anersenovu bajku izrekla u pravom trenutku "Car je go".
Vidim da citaoci "klixa" pokusavaju naci neko opravdanje za ISIL pa eto "stvorila ih je Amerika". Ipak onih 250 Bosanaca sto su otisli ratovati za ISIL ne misle tako. Ko je njih angazovao? Amerika?
Ovdje se radi o uzroku koji je doveo od sranja u regionu, na to je žena vjerovatno željela ukazati. Dok samo žešći hajvan može braniti one bradate jednoumce u crnom.
Veze ti brate nemas.Nemojte lupati gluposti molim vas.Idi na google i fino ukucaj Africka Liga Nacija i Gadaffi i odatle pocni istrazivati.Kad sve to analiziras onda nauci Zaljevski rat prvi i drugi dio,a tek onda Ruse i Afganistan. Mrsko mi je objasnjavati jer ce se pojaviti neki balavac kojem cu morati crtati. Tacno je da je CIA stvorila talibane da se bore protiv Rusa.Isto je tako tacno da ih je naoruzala. Takodjer je tacno da su krivi za ISIL zato sto su ostavili ogroman vakum moci u Iraku nakon sto su maknuli Sadama.I najvise su krivi sto su naoruzali Isil i sto su to radili do prije 5 mjeseci.....itd
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
APSOLUTNO TAČNO
Da, danas je vrlo moderno pljuvati Kerrija, Obamu ili Holandea. Ta teorija da su za sve oni krivi zasigurno opravdava nas (pogotovo) muslimane.
Očit primjer šta zapadna demokratija misli o slobodi mišljenja.... Rade na principu "istina je ono što mi kažemo....
lice mi na bosnjake
Poenta price: Amerika ne moze podnijet bogastvo koje ima Sirija, Irak, Libija, Tunis, Egipat, Iran itd