Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramno da se daje medijski prostor teroristima koji u.bi.j.a.ju sirijski narod provodeci cionisticki projekat za Bliski istok. Ne nasjedajte na lazne informacije koje plasira procionisticke medijske ratne masinerije kakve su Al Thanijeva Al Jazeera, Erdoganova Anadolija, BBC, AFP, Fox, CNN i njihovi bijedni lokalni medijski poslusnici kupljeni za sitan novac. Sirijska vojska krece u veliku ofanzivu konacnog sloma teroristickih bandi naoruzanih i placenih od bande Saud, katarskom oceubice Al Thanija i turskog procionistickog marionetskog rezima na cijem celu je ratni zlocinac, turski Milosevic Redzep Taip Erogan.
Najvise Sirijski narod...kao u Libiji..dok nisu ubili Gadafija svaki dan je se po 10 puta objavljivalo svasta o Libiji..a sada gotovo i da se ne cuje nista kao da je sada sve ekstra..u sustini su ovi zapadnjeaci bili Gadafiju duzni za Naftu..i hajmo ga sada ubiti , ko ce placati naftu.
i ko je tu izgubio? USA? izrael? evropa? kina? rusija? iran? saudijska arabija? ili mozda sirijski narod?
to je za Siriju losije nego da kazu Da.. jer oni samo govore NE, i nista ne rade po pitanju toga da zastite Siriju..a ovamo kao saveznicka drzava i ta sranja.. a Ameri i ostala bratija uporno salju placenike i ono malo nekih pobunjenika kojima su obecali blagostanje i ovi se primili..sad ce da stradaju civili , srusice se pola drzave da bi Americke kompanije mogle zaraditi na izgradnji nove infrastrukture..to vec godinama tako ide..! u svim dijelovima svijeta..pa i kod nas..!
A sta to znaci sada? Je li to dobro ili lose za Siriju? Nema ironije, ozbiljno pitam.
ma mozete se samo j...t !..kad rus i kinez kaze \"NE\" onda je \"NE\", a vi glasajte do bola !!!..zakon jaceg vlada