Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zele i muslimani njihov holokaust, neka brane vrstu
@nk po tvom ti kopas po istoriji i nasao si da izrael ima \"pravo\" zato sto je to \"nekada\" bila jevrejska zemlja ako po tvojoj logici sudimo onda makedonija polaze pravo na skoro vise od pola zemaljske kugle moje misljenje je da izrael radi isto ono sto je hiter radio njima u konc logoru okupirali su palestinu i pojas gaze napravili geto ili bolje receno veliki konc logor drugi ausvici rade skoro isto kao i hitler samo malo modernije
za NEE, nasim lijepim jezikom se po pravopisu pise i izgovara \"nastao\", a tebi na znanje ja citam i pobjednicku i gubitnicku,a ako nadjem i istoriju neutrralnih pisaca. Hvala na paznji!
@NK ciju ti istoriju citas. Ti si 100% ogranicen sa znanjem iz istorije Palestinskog naroda. Procitaj samo kako je Izrael nasto!!!!!!
jako puno komentara na racun jevreja,a niko da bar malo razmisli ili cak procita nesto istorijskog materijala koji bar danas dostupan velikom broju covjecanstva i stavi sve to na vagu i iskljuci emocije pa onda proba nesto prokomentarisati. Sta su to jevreji ucinili a da hezbollah i slicne grupe nisu,vodje tih grupa koje sebe nazivaju oslobodiocima neka tom siromasnom i napacenom narodu Palestine daju 80% novca kojeg dobijaju od kojekakvih dusebriznika,neka se djeca palestine obrazuju ,neka im omoguce da rade i proizvode a ne da samo protestiraju i drze kojekakve mitinge,a njihove vodje neka prestanu ucjenjivati palestince po svijetu da im \"daju dobrovoljne priloge\"da bi oni mogli placati svoje hirove (prostitutke,kockati se i tome slicno). Tad nece imati vremena za rakete,mitinge i gluposti,a narod ce im odahnuti i poceti zivjeti zivotom dostojnim zivih bica. Hvala na paznji!
E kad bi ovakav potez napravile druge zemlje.
svaka cast Chavezu ..uvijek je i bio ok lik
Aferim majstore !!
SVAKA ČAST VENECUELA!!!
Heil Hitler ! samo je Hitler znao ko je proklet narod,a to su Zidovi ! Sieg Heil !