Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mujo polaže ispit iz protupožarne zaštite. Član komisije mu postavlja pitanje: 'Koje korake treba napraviti u slučaju iznenadnog požara?' Mujo: 'Jako velike i vrlo brze!'
Pouceni napadom na TwistT i analizu amerikanaca uskoro bi se trebala srusiti zgrada...
a ja to moze samo ako ima dodatnog eksploziva na stubovima...
Izgori cjela zgrada ali ipak ostade stojeci, to je kvalitet. Ne ko one dvije u New Yorku sto se zbog malog pozara srusise u komadice.
"Na sreću, zasada nema informacija o eventualnim žrtvama." HAHAHAHAHAHAH
Sve i treba da izgori do temelja.
Udaraju kranom po izvoru plamena???
Ima se može se,pa i veliki kran imaju.Što se mene tiče nek je gase oni sinovi bogatuna što se kurche po internetu...
To što je svijet "globalno selo", dostupne su nam vijesti iz cijelog svijeta, ne mora da znači da mi moramo biti seljaci koji konzumiraju vijesti o zgradama u UAE, STOP disttribuciji sadržaja koji se direktno ne dotiču naših života.
nemoj tako ja se kladim da su sve moguce novine i portali iz emirata objavili pozar koji se desio prosle sedmice kod sopinga 😀😀😀😀😀
Koliko suizbjeglica iz Sirije primili? Allah najbolje zna!
Jesu li oni krivi sto izbjeglice nece njima!? =)))
Za njih je to sitnica. :)))