Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce dezurni zlikovci i jahaci tastature da malo provociraju. Opustite se ljudi malo, ufatite kojeg pokemona, prosetajte.
Židovi ili Merikanci su krivi
Kriv je mossad, ne moram ni gledat
SubhanAllah..
Student je zapalio..
Kakvi komentari , kakav ološ ?!!!!!
Imaju li oni uopce dovoljno vode za ugasiti velike pozare? Odakle se snadbijevaju sa vodom? Ozbiljno pitam!
Uglavnom desalinizovanom vodom, zbog čega uglavnom ne piju vodu iz česme, iako se koristi poprilično dobra tehnika desalinizacije pa je i ta voda dosta sigurna. Ali flaširana je flaširana. UAE ima mnogo izvora vode pa praktično snabdijevaju čitav Zaljev. :D
iz zemzema
Dedzal dosao po svoje
Za mjesec dana ce biti otvoren jaci i veci
U milionskim gradovima požar i nije neka novost, ali hajd'....
Boze sacuvaj! Svakih par sati stizu zastrasujuce vijesti!
veliki manitu se ljuti
nisu mu prinijeli dovoljno žrtava
Jadni ste s tim likovanjem, ozbiljno, zalosno je da jedva docekati tudju nesrecu da se njoj radujete, samo razmislite koliko ste sjebani u glavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)