Zatvorene škole, ulice...
0
Velika Britanija u totalnom kolapsu
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znate vi sta je snijeg ~pozdrav iz kanade
@Englez ne znam jarane ali meni u 7h nije radio! I ja se fino vratim ciku... :) I kakav je ovo snijeg, svega ti?! Pa sta bi da im padne k\'o u Sarajevu jedno 20cm?! Pomrlil bi od gladi!
akademik pazi vruc krompir nije dobar za trbu,mamu ti bolesnu nataknem,
@ma joj sta pricas gluposti. tube radi, radio je i juce kad je bilo puno gore vrijeme. u centru Londona bas i nema snijega, ima ga po okolini i to dosta. tamo ima problema gdje ceste nisu ociscene. Akademik je zesci kreten, hajde sa-x brisite komentare ovog bolesnika.
redakcijo, jos minuta...
redakcijo, josh 2 minuta...
Redakcijo, ajmo brisite komentar, ovaj zadnji od akademika, inace obaram sajt... imate jos 4.5 minuta
akademik iskenjamo ti se mi svi sa saxcom na sinosnju liturgiju i to po mogucnosti u sitno da svaki ima proljev pa da moze biti i za familiju ti kompletnu znaci jos jednom POKENJAMO TI SE SVI SA SAXCOM NA LITURGIJU TEBI I FAMILIJI KOMPLET OD ZIVIH PA DO KREPANIH
NAJBOLJA JE ZADNJA SLIKA KOJA PRIKAZUJE BOLESNJAKE MUSLIMAJMUNE KOJI SE HRANE SVOJIM VLASTITIM IZMETOM A SVE U SLAVU HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA. ISKENJAM IM SE NA KURAN
toliko je hladno i snijezno da ih \'\'podsjeca na pravi pakao\'\' :) beton!
@vANAJ Znaju valjda oni od kojih su drpili sliku :-) btw sve se okrenulo u Sarajevu ostrvsko vrijeme, tj stalno kiša, a u Engleskoj snijeg ko nekad kod nas.
najjaca je ona kako mama vozi dijete u skolu..... da mi je samo zant kako vi znate sa slike gdje ga ona vozi??? :D
Snijeg -zdravo, pingvini -zdravo.
@england winter Sta je? Sto nas zoves?
alo seljaci!!!