Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš jedan Britanac analizira taj trgovinski dogovor sa EU, takoreći sve usvojili kako je EU željela. A najvažnije je da svaka promjena u EU što se tiče standarda i normi važe automatski i za VB. Johnson je imao i ujedinjenu EU pred sobom, jer je upravo EU prisilila Poljsku i Mađarsku da se vrate na liniju. A odmah zatim došao i Brexit termin. May je pokušala napraviti sa ostatkom svijeta posebne trgovinske ugovore ali se izjalovilo. Premalo tržište.
UK da zna koliko mi imamo univerziteta prikacili bi se na aparate....
Desničari uživaju u besmislenim odlukama.
Ovo je direktna posljedica male izlaznosti na izborima i referendumima od strane mladih... I neka im bude kao i nama kad ne žele da galsaju
Mislim zuti da ste gresku napravili. Vidjeli smo to neki dan na granici Francuske.
Stipendije engleskih univerziteta be like: 5000£ od 40000£ 😆 Pa i ovim našim guzonjama ne bi bilo svejedno🙄
@KlixConnectingPeople Pa to za Engleze važi. Cijene za internacionalne studente su mnogo mnogo veće.
Taj program ionako u novcanom smislu ide na stetu studenata.