Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je komunistička partija druga najjača stranka u zemlji i dobije 25 miliona glasova na izborima, nece dopustiti da ga zakopaju. a iskreno i sam se nadam da će ostati gdje je jer su njegova djela nadahnula mnoge dobre ljude, uključujući tita, po svim svjetskim kontinentima. A ovi kapitalisti vjerovatno i razmišljaju da se ga ne isplati pokopat jer još uvjek hiljade turista svaki mjesec dolaze u Moskv samo radi Lenjinovog mauzoleja.
ne dirajte druga, djubrad kapitalistička!
jesu li Rusi konačno odlučili da sahrane svoje božanstvo, svog faraona nakon toliko godina ?
Neka se ovaj FOM i ostala kapitalistička đubrad konačno jednom za sva vremena okane Lenjinovog lika i djela i počnu istraživati bitne oblasti !
Nepismeni novinari: dovoljno je napisati \"Vecina Rusa je da se Lenjin sahrani\". Ne treba ZA TO! Ne treba! Kako radite kao novinari, polupismeni mazlumi i ahmaci?
Pa stvarno je malo groteskno buljiti u les izlozen sto godina, sto jest - jest.