Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E svašta...ne daj Bože nikome.
E sto covjek moze biti sebi neprijatelj..
eto desava se i u njemackoj.
ja kakav sam peh, ograisao bih na mrvu
Muškarac je bio pretio da bi izašao kroz vrata te je spušten kranom do ambulantnih kola ?
to smece na ***niju odvesti!!
Kolika su vrata kad kroz njih ne moze proci osoba od 160 kg? Definitivno je predebeo, mozda cak ima 80-90 kg viska, ali da ga ne mogu iznijeti na vrata ne kontam. Mozda su ga iz ciste zajebancije spustili kranom.
Možda je čovjek alergičan na vodu :P
Ovako su bakira poslije rata izvlacili iz trezora...
Ja se nisam kupao evo ne pamtim...
Fuj koji gad
Šta lijenost uradi od čovjeka... Ovom je izgleda mrsko i živjeti. Pretilost i nekako mogu razumjeti, ali da se ne vrši lična higijena i higijena prostora u kojem se boravi, to nikako ne mogu svariti.
"general" Krstić. Nema tko drugi bit .
Zašto se naziva gas-maska kada je ispravno zaštitna maska. Ne štiti ona samo od udisanja gasova/plinova. Kako bi bilo na bosanskom; ćuh-maska, kadi-maska, golub-maska?
Cica Zare zavrsi na vijestima:)smrdo smrdljivi..
M