Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije \"opijum ZA narod\" nego \"opijum naroda\"
iSLAM je dokazanao najveca obana nad nepismenim stanovnistvom,sve vjere na svetu zagovaraju vecni zivot,al samo ga jedna dokazuje,Pravoslavlje-Vasrsenjem Hristai z mrtvih :)
Vatikan je ucinio da su mnogi zamrzili i religiju i boga samog!!!
Vatikan nema sta da oprasta Marksu... Marks nije stvorio inkviziciju, organizovao Prvi i drugi svjetki rat i spasio preko sto hiljada ratnih zlocinaca opmazuci im da pobjegnu u ameruku, Brazil, Argentinu... VATIKAN JE NAJVECI IZVOR ZLA NA SVIJETU I NA CELU VATIKANA JE SAM SOTONA-POSLEDNJI PAPA... Marks je unaprijedio svijet, i njegova soktrina je najbliza Bogu jer podrzava jednakost medju svim ljudima, dok Vatikan stoljecima pljacka i razara svijet trpajuci sve u svoju riznicu.... VJEROVATI U BOGA JE-RELIGIJA, A VJEROVATI U VATIKAN NA CIJEM JE CELU PAPA KOJI JE CLAN \"BILDERBERG GROUP\" I ONO STO ONI RADE JE CISTI SOTONIZAM..
Za hahahahha Pogledaj u rmk kalendar pod blazeni joza i pitaj nekog katolickog svecenika ko je blazeni Joza, ako mi ne verujes...
mijenja se stalno nesto, evo papa u crkvu prima anglikanske ozenjene svecenike...zbunjeni vjernici? najavljuje li se kraj celibata? zasto se osnovne doktrine ucenja katolicke crkve tako radikalno mijenjaju? ko je zapravo bio apostol Pavle? apostol Barnaba? Isus?
Ovo je uvreda za covjeka. A vi ne lupetajte o ebenom bogu i on ko fol bio zidov. Covjek je bio ateista i nije se vezao za religije, nije covjek bio konj. Cccc. On je napisao da je religija opium za narod, blesani jedni. Nije vjerovao ni u boga niti ga je svrbilo za Vatikanom. Fakt da Vatikan njemu oprasta \"grijehe\" je uvreda. Sramota. Ocu komunizma da Vatikan nesto oprasta! Nije bio Marx previse glup pa da i se i on kao ovca zabludi religiom.
Krscanstvo je pokretni Cirkus! Loodilo uzivo! Ne zelim da komentarisem vise njihove budalastine u sta i sami ne veruje, ali bih hteo da uputim Kriscanima poziv da spas traze u veri Islamu! Islam je istina, sve drugo je laz!!!
cuj ovoga... \"slave tita\"... covjek ateista bio... hahahahhaha
zaboravih dodati, ta vatikanska kriminalna organizacija u svom kalendaru slavi pavelica i tita kao blazene???to dovoljno govori o njima i njihovoj nevjerskoj organizaciji
Bolje da ovo radi nego da smislja nove ratove po svijetu zarad krscanske ljubavi i slobode.
Proklet bio Rimski PAPA.Amin
ma koja sveta stolica, papa je jeretik
Bezposlen pop i kobile krsti!
Zar ta crkva nema pametnija posla?