Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vaši novinarčići ne mogu prepisivati sa Wikipedije, jer im je većina tema nerazumljiva, osim fudbala i žutila, hahaha!
Ovi trpaju djecu na očigled svih ..ludiloooooooooo
U pravo.slavnoj cr.kvi sveštenici su rangirani u njihovim državama između njih samih,gdje se svi dobro poznaju,pa prosudite koji je način ispravniji.
Pa normalno da će se koristiti nečim, eto baš će namapet sve znati.
de fakat maloumna,fašistička, redakcijo,ukinite komentiranje ovakvih vijesti,a dajte da komentiramo \"ljepotice\". ima razne rulje koja čita ove komentare,pa onda uvijek sarajevo šalje politiku mržnje
Čujem i Mevlid je primeljen prerušen u kardinala pa čak i neki pojedinci iz stranke S.D.A prerušili su se u kardinale da bi izbjegli krivično gonjenje zbog raznih malverzacija i pljački. Zato glupo vam je to sto ste uradili,trebali ste to lično ispitat a ne samo prepisivat al dobro doduše nejmate vi vremena valja djecu zaganjivat,ko bi bio pejdofil.