Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se razumijemo katolik sam ! A ovo lagano pocinje da nervira ! Suti svijet dok sila udara po muslimanima,provociraju bule i islamske obicaje i da ne govorim sta sve rade te SILE.Mislim da je vrijeme da neko,nekako i uskoro spusti ovu kurcevitu Francusku,Englesku,SAD i ostale gnjide na zemlju,jer upravo oni stvaraju ove tzv teroriste !!!!!
Nema ispranijeg mozga od onoga koji na osnovu vanjskog izgleda sudi o covjeku, ne znam da ima veca manifestacija povrsnosti i plitkosti.
Drag ??? mudzahedini,obratite se potlacenim JERMENIMA,,KURDIMA,ALEVITIMA,SIITIMA! Pa cete da vidite STA se radi za vrijeme dragog nam DODE,pa cete da vidite sta se radi izmedu brace sunita I siita . . Poz HRNJICA IZ VELIKE KLADUSE
Istjerati!
sta ce vam biti jos gore, kad vam nikad bolje u zivotu nije bilo? pa covjecanstvo nikad bolje nije zivjelo u svojoj cjelokupnoj istoriji
Njima ne smeta serijat, vec im smeta sto se papir novac mora pretvoriti u nesto konkretno - zlato, srebro, vodu ;). Ovako smo njihovi robovi, i bit ce nam naravno jos gore I to je pitanje vremena. Ko god uzme sigmu 666, ne treba vise obavljati molitvu. Elektronik novac stize, pripremite se!
serijat, sta god da je, nije sloboda, niti demokratija. a u pravu si za starogrcke norme - to jesu evoluirane danasnje norme ljudskih prava i demokratije.
Šerijat za Balkan,Balkan za Šerijat. Narodi zaslužuju slobodu narodi zaslužuju Šerijat. Kada svijetom može da vlada demonkratija i njihovi demoni i komunizam i njihovi šejtani,svijetom uistinu može i treba i vladat će Božanska vlast. Šerijat je moderan a ovaj starogrčki princip vladanja umotan u demokratiju je staromodan i primitivan.
Jado.....znaci tebe vehabije asociraju na posla.nika.....posto imaju bradu??? hahahaha
Šteta samo što Britanija nije protiv svih islamističkih terorista. Iranski mudžahedine podržavaju, čečenskim daju logistiku i azil u Londonu. I teroristi Kralju su onomad dali azil ali to je druga priča.
vi sto gotivite te bradate zatucane dzihadlije,idite u afganistan da zivite. sto grebete u taj,kako kazete,prljavi zapad...evropa amerika engleska...odu vehabije u englesku i onda hoce da menjaju engleze i da uvode sherijat hahaha idioti
I ti si onda veliko sr.a.n.je u zivotu...kako mozes porediti mu.s.l.i.m.a.n.a s b.r.a.d.om sa s.u.n.e.t.o.m P.o.s.l.a.n.i.k.a sa c.e.t.n.i.k.o..m....P.o.s.l.a.n.ik. kaze: Pustajte b.ra.du a kratite br.k.o.ve....i sam P.o.sl.a..ni.k je imao dugu bra.d.u do ramena....da vam A.l.l.a.h da sto prije pamet Bo.s.nje da shvatite vj.e.r.u i krenete u dz.i.h.a.d za uspostavu s.e.r.i.j.a.t.a u ovoj jadnoj zemlji kao sto je i P.o.s.l.a.n.i.k radio
Ti @AK 47....jedi go*na ti i tvoj komentar! Citam komentare o \"bradonjama\".......ja ne razlikujem \"bradonje\" od cet*nike i vehabije....ista sra*nja!
mudzahedini su sabljama sjekli vlahe po rovovima u Vozucoj, vlasi jako dobro pamte te dane ! islamom do ponosa dzihadom do pobjede, sebiluna el-dzihad !
Tako je brate, samo neka nas pljuju, neka sapiru grijehe sa nas muslimana. samo ne znam kad ce skontati da su oni na gubitku a ne mi... Sve nesto prijete a nisam jos cuo da su vjernici na gubitku ! Ne znaju da je All.ah na strani vjernika muslimana ! i dovoljan je protiv cijeloga svijeta ! a sto se tice muslimana sirom svijeta, samo bi se trebso smanjiti zulum...to je izgleda problem broj jedan...zloupotrebljava se termin \"dzihad\" !
haj nek talibanima zabrani ako ima damu ima od mene sto maraka