Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja zivotinja u pm, i njih je tamo previse, borba je, al da niko ne reaguje ne mogu da vjerujem :/
Boze dragi sta je ovo? svasta! bez komentara sam! :(!
ZBOGOM
POBIJTE SVE ZENE SVIJETA. EVO JA CU PRVA. SPASITE SVIJET
BRAVO I TREBA POBITI SVE ZENE NA SVIJETU. SPASITE SVIJET
Kako ne naleti BRUCE LEE ili JACKY CHAN da spase jadnicu :(
Ovaj snimak vam apsolutno nije bio potreban , svaki dan kad otvorim vaš portal želudac mi se okrene od gadosti kakve vasi novinari postavljaju . AL STVARNOOOOO, DA LI STE NORMALNI ???????????
Pa ne mogu vjerovati da ovo postoji..KINEZI NULE, NIKAKVI LJUDI..SVE PROTJERATI..FUUUJ dade mi se ovi cigani kosi, ljudski zivot im ne znaci nista..
mozda ti ja sestru smrdljivu ce.tnicku iznabadam 27 puta KU.RCH.INOM dok ne crkene a onda joj osjecem glavu smrdsku i posaljem tebi postom u kutiji!!!
ovako bi ja nekog smrdina izroko onda mu osjeko glavu i natakao na kolac iznad trebevica!! UFF KAKO CEMO SE KRVI SRPSKE DA NAZDEREMO !!!!
ma mrs pizda ti m.a.t.e.r.i.n.a!
ovoga treba javno smaknuti uz tv prenos uzivo u svim zemljama svijeta
Kako ovo mozete prikazivati J.E.B.E.M. VAM ROD I POROD I SVE BAGRO DEMONSKA....vas u sarajevo-x treba sve zatvoriti na Goli Otok a ovaj fasisticki sajt ugasiti...
Ovo je normalno u Tuzli.
Sta kenjate svi redom - isto se i u sred Bosne moze desiti ..nece pola pi#$i guzicom maknuti ;)
de ne rise ma.jke ti! pu mi je racku vise ovog internet junacenja
Uzasno..... bolesno...... :( :S :S :S