Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živjeli heroji Crvene armije i heroji koji su odbranili Staljingrad i promijenili tok WWII! Da nije bilo SSSR-a vrlo je moguće da bi Sile osovine dobile rat. Slava i heroju Staljinu koji je slao oružije jugoslovenskim partizanima i Titu, za razliku od Amerikanaca i Britanaca koji su podupirali čet.nike i ostala kolaboratore!
Moj jaran Aleksandar Lukašenko jučer je nakon povratka iz Moskve sa razgovora sa rukovodstvom Ruske federacije najavio do kraja sljedećeg mjeseca postizanja sporazuma o uvođenju zajedničke valute za saveznom državom Rusije . Nova valuta baziraće se na ruskoj rublji, a po svoj prilici će zajednički monetarni prostor biti otvoren i za pristupanje drugih država - srednjeročno postoje dobre perspektive za uključivanje Kazahstana, Ukrajine, Uzbekistana i Armenije u jedinstveni valutni sustav. Osim toga Lukašenko najavljuje dalje srastanje sustava protivzračne i proturaketne obrane dvije zemlje i stvaranje jedinstvenog sustava obrane od napada iz zraka i kosmosa. http://inlove.ru/video63366