Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
firgos zalutao si.previse gledas tv.bolje bi ti bilo da uzmes prvo naucne knjige pa onda vjerske,pa da malo putujes, pa tek onda gledaj tv.
Hahahhahahah...cuj MORAL nastao iz religije..HAHHAHAHAHAHHAH jao gluposti...daj ba ljudi malo se obrazujte, nauka je pravo uznapredovala...koji primitivizam..fuj!! Tim zenama je burka najmanji problem...dajte im ostala LJUDSKA PRAVA...cccccc
kako je lijep osjecaj kad znas da nisi zaostali glupi zatucani primitivni muuslich. hvala ti mama!!! hvala ti tata!!!
cuj ti ovoga ,kameno doba,,,u ocitoj si zabludi.zar je vjera i moral kameno doba,ne druze to je pocetak svijeta,jer da nije bilo morala ni ti ni ja nebi danas sjedili ovdje.i znas li gdje je nasto svijet uopste?da bre mali razmisli?neki pojedinci dosta plitko razmisljaju.
kako ste samo primitivni,pa vi ladno mislite da kad bi se dovoljno namnozili ..nesto promenili? pa imate primer izraela nema ih saka jada ,...pamet pobedjuje vi ste o stenice,lako vas je naci,izdvajate se,,razlikuejte se fizicki,mentalno..u svakom smislu,..evropa ima mehanizme a i svet ,kako da vas regulise ..a u dobrom ste pravcu krenuli da sebe zaglupite,a od ostalih da napravite neprijatelje...a posle toga, deratizacija:))))
gdje su ta evropska prava !!!!! kad su muslimani u pitanju nigdje!!!!BOJE SE OD OVOGA AL IM JE KASNO ZA TO http://www.youtube.com/watch?v=3_K8CL8HzFo
znaci sedamdeset hurija su sta..neke lepotice,sta je to takmicenje da li i zena ima 70 meleka,crnaca..jel i one imaju pravo kad se dignu u vazduh da dobiju jedno africko pleme da joj sluzi? PA OVO DA JE NEKO PRICAO DA PRE 10 GODINA DA JE MOGUCA OVAKVA RASPARAVA,JA BIH REKAO NEMA SSANSE,MUSLIMANI BOSNE SU NAPREDNIJI OD AFGANA,AL ONO ONI SHUPCI.. JEDINO IH VADILO STO SU ZBOG MESANOSTI SA HRISCANIMA,MORALI DA I ONI IDU U KORAK SA VEKOVIMA ODKAD NEMA HRISCANA MEDJ TALOGOM OSMANLIJA U BOSNI.. POKAZALO SE PRAVO NALICJE A VALA I LICE MUSLICA .HVALA RADOVANU ON JE OVO ZNAO JOS DAVNO U PRAVU SI RECI NJEGOSA
eto turaka opet preko bosne ko ne uči iz istorije, ponavlja mu se
JBT JOS OVDE LADNO OPRAVDAVAJU NOSENJE KRPETINA PREKO LICA,STA JE SLEDECE PRAVDANJE DIZANJA CIVILA U VAZDUH.TRAZENJE DA SE POSLE UTAKMICE KAMENUJE DEVOJKA KOJA SE POLJUBILA SA DECKOM... DA LI SE TAKO VIDITE MUJICE BUDUCNOST SVETA? NIJE NI CUDO STO POLAKO KORACATE NE PREMA 7 VEKU,VEC KAMENOM DOBU
yeebo majku sebi ko na ovu zemlju baci kletvu pa nam ostavi ove zatucane i glupe mujice?! sta su ovi narodi bogu zgriesili pa moraju da dijele ovu lijepu zemlju sa nasim genetskim otpadom i ljudskim sljamom poznatijim pod imenom baaliye. sto ih turcin ne povede sa sobom prilikom povlacenja nek je proklet za vjeke vjekova. kako samo ne primjete kolko su gluupi i zaostali to mi nije jasno. i jos onako glupi sjeli za racunar da pisu komentare. otvori se zemljoooooo!
to ovi sto se pokrivaju hoce da odrze lekciju onim sto se otkrivaju. Zena voli da bude voljena, mazena i da joj se dive. Zato sto je zabranjeno biti u islamu sa zenom prije braka onda muskarci spavaju zajedno, i niko o tome ne prica. Onda se odjednom ozene. Pogledajte Turke i Arape. A ovamo svi su protiv toga i klevecu gay ljude. Koje licemjerije!
ooooo
misle da ce moc zabraniti narodu veliki prelaz na islam,a neznaju da sto je zabranjeno to je ipak nasladje.Bog je jedan i on sve vidi,,velike poplave su veliki pokazatelj,i bice otvorne oci onome ko vjeruje,i naravno spas.
jad i bedo od nekulture..pa prava zena koja su u evropi su nezamisliva na islamskom istoku mislim tamo nema prava ni za muskarce,ma nema nista DOVOLJNO JE RECI DA JE EGIPAT BIO ZITNICA RIMSKOG CARSTVA DO DOLASKA ARAPA,SA NJIMA STE PROSTOR UCINILI PUSTINJOM SVE GDE STE DOSILI STE UNAZADILI I UNISTILI ..SA VAMA BUKVALNO JE SUMRAK I MRAK ZAVLADAO ..INDIJA 1949 JE BILA NERAZVIJENIJA OD PAKISTANA A PAKISTAN I DAN DANAS NE MOZE DA NAPRAVI NORMALNE IZBORE,A KAMOLI STABILNO DRUSTVO...KAO STO NIJEDNA ISLAMSKA DRZAVA NIJE STABILNA SVE NEKE DIKTATURE,TEOKRATIJE,JED I CEMER
KOLIKO SU OVI ISLAMISTI PRIMITIVAN I ZAOSTAO NAROD NAJBOLJE SE VIDI IZ OVIH KOMENTARA. A DA NEKO JOS DOBROVOLJNO NOSA NA GLAVI OVA SRANJA TO SAMO JOS NASE MUJICE MISLE, SVAKA BI ARAPKINJA TO SRANJE BACILA SAMO DA SMIJE.