Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajram Serif Mubarak Olsum svi Muslimanima Bosni i Hercegovini!
Al Aksu. Šta vam je "aqsa", na kojem je to jeziku?
Proklet bio sve i jedan jevrej
Budi borg s nama
Kakav narod, kakav inat, kakav ponos, lekcija svim muslimanima svijeta i svim ljudima svijeta o tome šta je patriotizam i šta su ideali. Da im se dragi Bog smiluje i olakša njihova iskušenja i da idući Bajram dočekaju u miru, a svim muslimanima širom svijeta Bajram Šerif Mubarek Olsun.
Od ovih ljudi se može učiti šta je strpljenje, vjera i negubljenje nade. Sve im se oduzima generacijama, od materijalnih stvari do prava na egzistenciju. Skoro ničiju zvaničnu podršku nemaju, a opet nađu način da se raduju malik stvarima. Nadam se da će im olakšanje uskoro doći. Bajram barećula!
Al aksa dzamija je s plavom kupilom a ne sa zlatnom Bajram serif mubarek oslun .. oni tamo islam vjeru cuvaju
OVO JE DZAMIJA AQSA https://en.wikipedia.org/wiki/Al-Aqsa_Mosque#/media/File:Jerusalem-2013-Temple_Mount-Al-Aqsa_Mosque_(NE_exposure).jpg
to nije Al Aqsa al eto.....
Kako to, ako je Bog na ovom svijetu stvorio sve, ako je dobar i svemoguć, zašto onda nijemo posmatra kako zlikovci ubijaju nevine!?
na godisnjem je
Umjesto minusa bi mogli pokušati dati odgovor koji ima smisla!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jevreji u Izraelu su fakat loš narod.
Allah vam dao snage da se izborite s cionistickim fasistima 🇧🇦❤️🇵🇸☪️🤲
To sad da vidimo pa kad budemo mi imali moć nad njima da znamo kako da vratimo istom mjerom za sve biće i to Akobogda doći će to vrijeme možda ubrzo.
I kad kazu ovi nasi karpatski vlaji da nije sarajevo evropski jerusalim??? Sta kazu na ovaj jerusalim gdje slobodno nemozes uci u crkvu i đamiju???
U crkve u Jerusalemu se može slobodno ući. Nemojte se šlepati uz druge, sami riješavajte svoje probleme.
puske u sake pa ko ziv ko mrtav
E to se zove hrabrost i vjera, aferim.
MašaAllah. Nesalomljivi palestinski duh. Lebbejke ja Aksa.