Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam tog dana obavljao najnormalnije funkcije... ovaj... jutarnje, zaljevao sam pesticidima polje iznad Bukovice Kad se iznenada, na lijevoj strani sam u vidokrugu primjetio neki eee objekat eee nepoznat koji je bio bljestav, ustvari mjenjo je boju, ustvari bio je zut, zelenkaste boje povremeno... onda sam iznenada, zacudio sam se jer sam primjetio da avion jednostavno stoji na mjestu i da se elisa pri tom ne okrece, a ja sam znao da se avion morao kretat, jer sam ga upalio i sve. Medjutim motor je mirovao, sve je stajalo taj objekat je proletio par puta pored mene pogledo sam dole, pesticidi su oo nisu padali po njivi, nego su na moje ooo opsto iznenadjenje stajali u zraku. Onda sam s ovaj nisam gubio pribranost ni jednog momenta. Pokusao sam da pokrenem avion nije mi polazilo za rukom kad kad mi se taj objekat izgubio nepoznati bljesteci ee zeleni ustvari crveni je bio taj zelenkasti objekat.Kad kad kad se izgubio iz vidokruga. avion je sam kreno naprijed i ja sam imao apsolutnu ko
Nakon japanskog tsunamija... okeani su puni smeća, olupina i svakakvih predmeta. ako nemogu pronaći aviom pomoću GPS-a ili neke druge naprednije tehnologije,,, po-se-rem im se na poso... Mada čisto sumnjam da ga nemogu pronaći. U igri je nešto drugo, očito što nije za nas obične smrtnike da znamo.
Ovo sa ovim avionom me podsjeća na onaj crtani kad neki lik peca i svaki put umjesto ribe iz vode izvadi cipelu, flašu, zubnu protezu... i tako hiljadu puta. Ali on i ne pomišlja da odustane. :-)
www.NISTEZNALI.com To je informativni sajt gdje mozete svaki dan da citate nove clanke i zanimljivosti koje niste znali.Mozete nam pisati preko kontakt forme sta zelite da saznate mi cemo pokusati napisati o tome clanak. http://www.nisteznali.com Facebook page Lajkuj te nas: https://www.facebook.com/nisteznali www.SPOTED.ba Svaki dan popustite bezbroj propuštenih prilika za pronalazak prijatelja/prijateljice ili dijevojke/decka. Ljudi su ponekad uplašeni ili ih je jednostavno stid prici drugoj osobi i upoznat se. Za promjenu pokušali smo vam olakšati putem internet portala www.Spoted.ba vam pomaže i daje drugu priliku za to. Spoted.ba pokušava korisnicima jednostavnim i jedinstvenim dizajnom pružiti što bolju i konkretniju uslugu. Posjeti te nas i lajkuj te nasu facebook stranicu https://www.facebook.com/spotedbih
propaganda je čudo.
Imam osjećaj da bi do sada ovaj avion našao i moj cuko, koji je inače najgluplji pas u Evropi, taj ni otvorenu konzervu na dva metra od sebe ne moze pronaći :)