Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve će to Izrael platiti.
Pa tko nema napad panike kada čuje bombe😪
Bravo mozgu... znas li sta je napd panike
Smrt djecoubicama genocidnim
cuj poremecaj je to, "ako cujes bombe dobijes napad panike" ljudi sta vam ovo rade, pa valjda je dobro da se uspanicis kad cujes bombe, to nije poremecaj, to je normalna reakcija kad cujes bombe. Ispiranje mozga hinjski, cak i pakao kroz koji prolaze ti ljudi, nece sprijeciti nekog da pise ovakve bljuvotine. Trebali bi valjda da se igraju skolice i klicu od srece, kad cuju bombe....
Pa kad ste prvo dopustili taj masakr nad djecom...sad bi da ih statistički obradite. Fuj klošari najveći daBogda i vaša djeca ušla u takve statistike.
Prilično je jasno: zemlje koje podržavaju/finansiraju Izrael - istovremeno obustavijaju finansiranje za UNRWA-u, koja koliko-toliko pomaže palestince. Šta bi bilo da su pomoć dobili oni koji su napali Srebrenicu - a da je tada UN-u na terenu uskraćena podrška i finansiranje?
Deco Palestinska znajte da su danas Bosnjaci ljubili skute Amerikancu O'Brajanu
hamasovac, ne rise
Pa imao bi i ja napad panike da znam da dolazi nesto sto me moze ubiti.
Skoro? Kako skoro sva djeca??
mozda ima gluhe djece