Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sto se ovi nasi Bosnje stavljaju na stranu Palestinaca, po nekoj logici, vise bi trebali biti na strani Amera i Zidova jer im oni pomazu, da nije njih, nikad Bosnjakistana ne bi bilo ni u snovima!!! S druge strane, nisu im ni rod, ni jedni ni drugi, dakle, malo neutralnosti i realnog sagledavanja situacije nije na odmet.Svaka cast neduznom narodu, ja saosjecam sa njima. Medjutim, ovaj Hamas je, izgleda, neko crno zlo!!! Dokle vise i tih njihovih raketa i samoubica, sto rekao jedan komentator, najezis se od samih vijesti otud, dojadili i bogu i narodu! A ne mogu dihat bez Izraela, dok im oni ne puste konvoj humanitarne pomoci, nema im zivota!!! Finansira ih svijet, inace hljeba ne bi imali! Arapi dvolicni, lizu dupe amerima a tajno im salju rakete! Niko da ekonomski oporavi to podrucje, tako da mi je muka i od jednih i drugih i trecih!!!
I ove su židovi kupili,nevjorovatno! UNHCR. ODE SVIJET U P...ku
Židovi su proklet narod i bliži im se kraj. Hitler je bio mala maca za ono što ih očekuje. Mislim da bi se pravi muslimani i kršćani trebali ujediniti protiv cionizma. Mi smo za njih po Talmudu gori od životinja i Gojimi, mislim na sve one koji nisu Židovi.
Mislim da ova situacija ima dublje korijene. Mislim da bi se dosta mogla povezati sa isticanjem mandata Busha... Interesuje me kako neka drzava koja se samo brani postaje sve veca i veca... I zasto se ne osvecuju spaniji koja ih je protjerala...
Izrael/Palestina drazi su mi Jevreji milion puta od Palestinaca, ali ti isti Jevreji su jednako sabotirali mirovne sporazume. Ovo nije ok sa njihove strane. Ne treba da idu Palestinci, samo teroristi i da se povuku izraelske mirove trupe, pravde radi.
Kako moze neko ko je jednom dozivio genocid da cini genocid drugom narodu,koji nije imao nikakve veze sa njihovim preživljavanjem genocida?Dali toliko mrze Hitlera i njegovu politiku da sav taj bijes iskaljuju na nedužnom,narodu kome je dosta opsade,i groznih uvjeta u kojima žive.Svaki njihov podignuti glas protiv politike izraela biva kažnjen odmazdom njihovih vojnika po nevinim civilima.Naprotiv oni su se opredjelili za politiku fašizma tako da su isti kao i Hitler i njegova politika,samo što su ovi podržani od sve više Židovske amerike.Gdje sve veće poslove oko svjetske politike vode židovi dali javno ili tajno.što se tiće muslimana u tom dijelu svijeta veoma su strpljivi i ćekaju na miroljubivo riješenje krize.moje mišljenje je ako ovakvo stanje potraje da bi moglo doći do ekskalacije sukoba većih razmjera gdje bi se mogle umiješati i velike sile.A takav ishod dovodi i sami mozete zakljuciti do čega već.izrael namjerno pišem malim poćetnim slovom,kao i njegove saveznike.
Zaboravio si dodati da su ti isti Palestinci odbili sve i jedan mirovni plan u posljednjih 60 godina. Zaboravljas dodati i da Hamas namjerno cilja skole i stambena naselja u izraelskim gradovima, kao i cinjenicu da u Tunisu, Maroku, Siriji, Egiptu, Jemenu i drugim arapskim zemljama danas nema Jevreja kojih je na tim prostorima bilo na stotine hiljada. Pa dokle vise? Ja razumijem zelju da Palestina bude ono sto je nekad bila, ali u medjuvremenu se mogu prihvatiti granice iz 1967. godine i napraviti kakva-takva Palestina, a kasnije raditi na tome da se izbjeglice vracaju, itd. Nazalost, Hamas preko svojih medija trenira djecu da jednog dana postanu teroristi i da mrze sve sto je jevrejsko (dakle, ne samo izraelsko). A isto nemoj zaboraviti da je 20% stanovnistva Izraela (dakle, bez Gaze i Zapadne Obale) arapskog prorijekla.
Jah,.. \"borba protiv terorizma, fanatizma, nacionalizma...\" - najbolje opravdanje da bi se pocinio GENOCID nad muslimanskom narodu!!! Shame on you Izrael!!!