Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su trebali odavno uraditi. Djeca nemaju zivaca pogledati video duzi od 2 minute a mozes misliti kakva im je onda koncentracija u skoli.
APSOLUTNO PODRZAVAM !!!! Djeca su toliko, da ne kazem, otupila. Nista ih ne interesuje, ne drzi paznju. Bave se samo glupostima sa drustvenih mreza. Samopouzdanje kod pojedinih vri, kod pojedinih na nuli, zahvaljujuci svemu tome. Nikoga ne postuju…
Apsolutno ti se popnem na mater, najgluplja stvar
Ajde odmaraj na raspustu jos malo, valja se pripremat za skolu. Citaj lektiru, korisnije nego klix 😉
slažem se.
Napokon nesto dobro.👏
Nek neko I pametno nešto potjera.
treba ih generalno svuda zabranit al i ovo je dobar početak
Ja to govorim ima 10 god. da se zabrani mobitel na časovima. Svi kod profesora na sto da stave telefone, ali nikome još još nije palo na pamet da zabrani.
A da zaabrane promovisanje LGBT grupa
što prije to bolje👍👍
slazem se... djeca u toku nastave pale live na tik toku
Podržavam zabranu. Sve što ne koristiš, izgubiš - osnovni princip biologije ("Use it or loose it"). Ako koristiš inteligenciju i memoriju mašine, izgubiš svoju. Ako čitaš twitter, izgubiš pažnju da pročitaš Rat i mir. Posljedica: što više smart naprava, to manje smart ljudi.