Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UN je stvarno za sale, oglase se kad treba nesto ovako reci, sto niste sprjecili rat u Siriji? Jbla vas Amerika i sve te zemljurace koje hodaju po svjetu i ubijaju narod i kroje neku svoju pravdu.
erdgh
PA BOG VAM JEBO MATER, OĆE LI IKO IŠTA UČINIT POVODOM OVOGA ? AMERI SU KAO "ZADUŽENI" ZA NEKI MIR NA SVIJETU, I EVO VIDIM KAKO GA ODRŽAVAJU . DOK U JEBENOM BOSTONU POGINU 3 DEBELE AMERIČKE SVINJE I ČITAV SVJET JE U ŠOKU .
Hebala ti americka svinja mater. Dali je mozda jedna od ti svinja dijete jedno od pilota koji su bombardovali cetnike 95'? Ti si predpostavljam od onih koji su krivili Amerikance za njhovo ucesce u Libiji a sad bi kao zelio/la da se ukljuce u Siriji. Odluci se brate! Jedan od velikih problema je hemijsko oruzje koje Assad posjeduje. U suprotnome vjerovatno bi dosad imali neku vrstu akcije. Ali to ljudi kao ti neshvataju. Ti vjerovatno isto podrzavas Iran u njihovom qurcenju, a taj isti Iran se lize sa Assadom. Samo malo ukljuci mozak molim te.
Ja Vlada USA je odgovorna za zbivanja u Svjetskoj pozornici , jer oni su vodeca sila. Nista se ne desava slucajno sve je to dobro isplanirano za potrebe USA i njzinih saveznika. Nevine zrtve civili su bezvrijedni u ciljevima koje su oni sebi zacrtali . Samo se mozemo nadati dace tome jednom doci kraj , pa tko ostane u zivotu znat ce da je ovo ispravna tvrdnja.
Cestitke ameriko i un Napravili ste 10. bosnu u zadnjih 20 godina....(prvo zaratili ljude, a kasnije im davali pomoc) Irak, Egipat, Jugoslavija, Sirija, Afganistan.... i jos puno drzava je funkcionisalo i radilo savrseno, sve dok se vi niste pojavili i unistili te zemlje, iz razloga jer ste im dugovali mnogo ili su vam bili prepreka!!! FUJ GADITE MI SE ameri
Ok zasto malo ne iskoristis tu internet konekciju da nesto naucis? Koliko i kome je to Amerika dugovala????? Dali je Amerika natjerala Milosevica da pozeli veliku srbiju? Mora da mu je to CIA nekako telepatski usadila u glavu. U Egiptu je Amerika skinula Mubaraka(koji je bio njihov saveznik 100%) da bi dobili Morsija???? U Afganistanu sve bilo savrseno? Ja znam najmanje jednu losu stvar. Neki bradati ljepotanu su tu planirali napade protiv Amerike. Stvarno brate probaj malo google. nemoja da se bojis znanja,
@faruk.kekic.5 stvarno govoris gluposti un siri propagandu i lazi da moze intervenisat u siriji i skinut assada koji im je trn u oku teroriste koji ratuju protiv assada (el-kaidu) finansiraju ameri francuska engleska turska katar i arabija a amerikanci su napali afganistan da bi preuzeli kontrolu nad trgovinom heroinom a kabul je postao glavni grad prostitucije bas su afganistanu super stvari donjeli
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
UN sto zeli to se i desava, sa sirijom ide teze ali njima je bitno da zrtava ima...