Situacija sve gora
0
UN proglasio glad u Somaliji
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se zove globalizacija / fuj. Cijeli svijet je kriv, posebno islamski i one arapske prdonje koje obicnom vjerniku zna pricati samo o dzehenemu a oni kao i Ameri samo misle o svom bogastvu koji im je i dosao od malih poput onih sto gladuju u Somaliji. Najveci dijamant iz Somalije nosi kuja Elizabete lafo kraljica.
Ova vijest da nije tuzna bila bi smijesna..U zemlji gdje 99% stanovnistva decenijama umire od gladi nadje se UN da se \"dosjeti\" i \"proglasi glad\"...UN SU SOTONISTICKA ORGANIZACIJA I GDJE ONI STAVE SVOJU CIZMU TU KRV LIPTI....
da Bogdo kako možemo pomoći...:(
Ne kaki
UN proglasio glad a oni u saradnji sa Amerima i Natom doveli do te situacije. Trosite lovu da ih nahranite a ne da otimate STOKO.
zna li neko kako da im pomognemo? da dostavimo onoliko koliko mozemo hrane.