Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro su se sjetili nakon 50 godina, mada i ovo ce otici u zaborav -_-
UN treba ukinuti, dzaba trose pare a nista ne poduzimaju
Mogao si ti odmah dedica i chefine sa sobom ponijeti. Mrak ce te pojesti samo tako.
IZRAEL JE JEDNA MEDJUNARODNO PRIZNATA FASISTICKA DRZAVA, ALI LJUDI MOJI I PALESTINA JE JEDNA MEDJUNARODNO PRIZNATA TERORISTICKA DRZAVA, HAJVANI PA ET
Dobro ja rekoh,Izrael-fašistička paradržava!
@kikser.man Palestina je starija od izraela, Izrael je nasto prije 50-tak godina, napravio se je ko RS.
Blizi se vrijeme za nestanak Izraela(čifuta),isto tako blizi se kraj tora RS(četnika),to dvoje ce nestati sa mape svijeta.
dovoljno je reci Jevreji.. i da niko ne smije nista lose reci o njima, zasticeni ko bijeli medvjed!
brate nemam ja nista realno protiv Jevreja, pretrpili su ono sto su pretrpjeli al odakle sad njima pravo da tuku ove Plaestince i otimaju njihovu teritoriju, svaki dan otkinu im komad zemlje!!! i cim to neko kaze.. on je antisemita, nacista.. i sta ne vec!!! Srbi su prezivili genocid u drugom svjetskom ratu al u poredjenju sa Jevrejima koji su kako rekoh sada bijeli medvjedi kod nas ne smijes ni spomenuti Jasenovac, Motike, Banjicu, Pribilovac..
Sieg heil
jeste se sjetili... pa genocid nad palestincima traje godinama, uz pomoc americkih genocidasa..
Dobro jutro "Kolumbo" .
@kikser man sad ces dobit' more dislike, al' sam si trazio...
Dobro ste sjetili da napokon stvari nazovete pravim imenom.
Sutra dobija otkaz, kao da gledam.