Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od tih 200.000 od trave je umrlo 0,i nek vas bude sramota stavljati travu u istu grupu sa zutim i ostalim smecem....
U Sarajevu se najvise konzumira marihuana, zatim heroin. Evidentirano je oko 1.250 ovisnika. Ali, to nije pravi broj. Pravi broj se dobije se kada se ova cifra pomnoži sa određenim brojem. U literaturi se spominje broj sedam, ali hajdemo ići ispod te brojke, pa 1.250 pomnožimo sa četiri da bi dobili tamnu brojku ovisnika. Dobili bi oko 5.000 ovisnika. Međutim, mislim da u Sarajevu nema vise od 3.000 intravenoznih ovisnika. Taj broj pomnožimo sa 50 KM, koliko oni dnevno daju za drogu, dobićemo rezultat da dileri u Sarajevu godisnje zarade i do 60.000.000 KM.Od 2002. godine se ništa nije uništilo.Po ZKP-u Tužilaštvo bi trebalo da čuva drogu kao predmet krivičnog djela, međutim, tužilaštva su ovlastila MUP koji je zaplijenio drogu...Niko ništa ne radi...MAFIJA vlada ovom nazovi državom...
Pet učenica osnovne škole u sjevernopoljskom gradu Ostrodi, u dobi između 14 i 16 godina, ostalo je trudno nakon grupnog seksa upražnjavanog s prijateljima iz razreda. Dvije od njih su, kako izvještava portal www.TheNews.pl, i rodile. Ta djeca su se u slobodno vrijeme odavala novoj igri koju su sami izmislili i nazvali je sunašce ili zvijezda. - Djevojčice leže gole na podu s glavama u središtu kruga, zatvorenih očiju. Njihovi se prijatelji potom smjenjuju u seksu na njima. Tko izdrži najduže, taj je pobjednik... - objasnio je principe igre jedan od muških sudionika. Možda se o tome ništa ne bi ni doznalo da se nije pojavio problem trudnoće djevojčica. Naime, Poljska, poznata kao najkatoličkija zemlja Europe, ima veoma strog, gotovo prohibitivni zakon o pobačaju. Dopušten je, naime, samo u slučaju silovanja i incesta ili ako je plod ozbiljno oštećen ili ako su zdravlje i život trudnice ugroženi
Dobra kvota 200000:6000000000. MIslim da vise pogine dok pere prozore.
djeco pustite gluposti, samo se vi drogirajte i vasi roditelji su radili isto pa su zivi i zdravi
za Srbe je glavna porodica a vi legalizujte sta hocete
Mislim da je ovo ubleha, i da je realna cifra puno veca.
a što je ne legalizuju p.i.č.k.a. im strina,pa nek se gudrira ko god hoče isto ko sa alkoholom!
Legalizujte marihuanu i time cete da smanjite postotak ljudi koji \"zlouporabljuju drogu\" a i ispravicete gresku nastalu svrstavanjem marihuane u \"drogu\" ;)
Znao sam ja da je onaj Drogba ubica! Eto!
Il se fura tradicionalizam i završiš u negiranju evolucije i nauke il se fura individualizam i završiš na prozaku i drogama. Kolateral.
Od nečega moraš umrijeti ne možeš ni od čega.
Od duhana godisnje umre neuporedivo vise pa je ipak legalan.
Ja bogami samo marijuanu i nista vise !!!!
Rješenje je u legalizaciji.