Ko će sada naslijediti krunu?
95
Umro saudijski prestolonasljednik princ Nayef
Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ionako su licemjeri cijela porodica, dodvoravaju se Americi i Izrealu, nešto slično ko i bošnje u Bosni i Hercegovini... Da hoće ta njhiopva vlast pasti pa da muslimani u Arabiji dobiju novu vlast !
To što je američko-izraelski pijun pao ne znači mnogo jer će oni da proizvedu drugog vrlo brzo.
Kralj Abdullah (88) je tako nadživio dva svoja nasljednika. :D
@Bilic E jsei d.e.b.i.l. nevjernički!
2 su verzije povijesti,mozgovi su isprani i sa jedne i sa druge strane. Upravo zato sto se pokazi sa stanovista\"apsolutna istina je ona istina u koju ja vjerujem\" se ne moze doci do zajednicke rijeci.
Jedno smece manje.
bilicu tvoje nezanje je za antologiju gluposti, kurko bi moj Evropa ista znala da nije Alhacena, Avaroesa, Avicene, Albateniusa, Alberoniusa,Alkindusa i na stotine slicnih njima kurko moj bi ti znao sta vise o sinusu, kosinusu,l tangensu, algebri, smuci mi se kada bi ti sada sve morao nabrajati, a sve to se desavalo kada ste po Evropi ganjali vještice
kakvi mus.limani i renesansa .. vi ste stvarno ili budale ko iz viceva o muji ili namjreno zahebavate .. nadji mi i jednu STRUCNU POVJESNU knjigu gdje se govori da su MUS/LIMANI uticali na RENESANSU .. pa stvarno ste idioti .. mozes zamilsiti negoka ko sjedi u satoru i hrani se mljekom kamila da donosi u evropu ideje..ili turke u to doba ??? pa turska za 500 godina koliko je vladala nije dala nista balkanu osim umrasice .. sama bosna se vise razvila od 1878 do 1914 pod AU nego za sve vrjemne turske vladavine .. mus/limani su neobrazovani, nepsimeni i zaostali kada ih uporedimo sa ostalim religijama.. njihov doprinos saveremenom drustvu je toliko mali da je zanemarljiv.. vise su sr.bi doprinjeli sa par naucnika nego svi mus.limani zajedno .. interesantno je da NIKO NEZANA NIJEDNOG musli,amnskog naucnika..
Tvoje neznanje i neupoćenost nije izlika da nekog podcjenjuješ ako ti ne znaš nekog muslimanskog matematičara, putopisca ne znači da nije postojao. osom toga pravo su muslimani na svojim pohodima u Italiju prenjeli znanja koja su označila početak renesanse i kraj mračnog srednjeg vijeka u Evropu Vidim da si ogorčen i nacionalno zadrdt pa daljna diskusija nema smisla.
svi na balkanu su pomjesani .. da nije religije.. sr.bi hrv.vati i bosj,aci sve ista gov.na .. poge.ledaj jezika..isti ...prezimena ista.. naveci sr.pski nacionalsita Seselj ima hrvat.sku obitelj..pola us.tasa porjeklom sr.bi ..sve isto ..zato se ovako i mrzimo .. jer smo stok/.a
mislim na bioloskog oca, ne onog na papiru
zaboravih reci i RUDJER BOSKOVIC kod HR.VATA .. vise dao nauci nego svi mus.limani zajedno..guglaj ga ..
.. slusaj .. nijedan mus.liman za zadnjih 500 godina nije nista dorpinjeo nauci ni tehnologiji. ni jedan .. ti se sada bez guglanja ne mozes sjetiti nijedno ime.. APSOLUTNO NIJEDAN .. pogledaj sr.be, TESLA, PUPIN , pa onaj sto je radio sa MARIJOM KIRI, pogledaj hr.vate PRELOG .. te vase bajke o nekim kasikama i akvaduktima bacite macku pod rep..tako se sr.bi stalno hvale da se kod nekogg njihovg cara jelo viljuskama a na engleskokm dvoru prstima.. zavrsio sam..ova rasprava se svodi na \"mujo-haso\" dijaloge..
@BILIC Pa gdje si čuo da se bosanski muslimani ne smatraju evropljanima ta teza šire srbi nikakve veze sa istinom nema.
neka smo zaostali ali zato mozemo dobro pojesti i popiti ..
@BILIC Stvar je baš u tome što političku pozadinu ne možeš izostaviti stvar je lobija kad jedna veličina kao Tesla ne primi takvu nagradu upitna je njena reputacija. Što se tiče Arapa oni su Evropi gradili akvadukte dok si po Beču morao nositi kabanicu u slučaju da ti neko sa prozora zalije sa kantom govana.
otac i majka IVE ANDRICA su bili HRVATI.. drugo je sto je IVO se odlucio da bude SR.BIN isto ko vas KUST.URICA.. jos jedan hrvat se takodje odrekao katolicanstva i postao sr.bin, JOSIP PANCIC .. bilo je dosta i obrnuto.. ja ne kazem da su bosanski mus.limani zaostali kao ovi iz pakistana ili turske .. ja samo kazem da bosanksi mus.lima treba da gleda ka evropi jer pripada evr.opi jer je porjeklom isti ko sr.in ili hrv.at .. a ne ka pakistanu..hebo vas pakistan ..