Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
go go Alzheimer !!!
Balija: kad operes guzicu, natakni se na Nkjaza, jebo ti pas mater fundamentalisticku
CHETNIK CHICAGO mi guzicu permo sa knjaz milosem
sad ga zale, za 10 godina ce ga kritikovati kad neke stvari izadju napolje.... what's new? :)
Kakve ste vi STOKE nezahvalne da njih nije bilo nebiste ni ti 28% posto dobili majku vam jebem nezahvalnu onu obrezanu izgubicete vi i ti 28% posto pun je Amerima kurac takvih kao sto ste vi... Jebo vas ALAH vas i KURAN..
Autori clanka! Ukoliko ne znate pisati strane nazive izvorno, nemojte ih ni pisati. Bolest se pise "Alzheimerova" ili fonetski "Alchajmerova"!
Samo u Americi i u Bosni predsjednici mogu biti IDIOTI!!!
Krepucno im ex-predsjednik. Trebao se je jos patiti. Mozda da mu dadnemo sjecanje u Avazu?
Ne ali bez ikakve zafrkancije, ovaj covjek je bio krvolok. Koji poslje raznoraznih manijakalnih monstruma, na jedvite jade je umro. Kakva je on zlodjla radio, ja mislim da bi mu bili zavidni svi sadasnji i bivsi monstrumi: na celu sa Hitlerom & co
prno u cabar
DA JE DAO ALAH KRASNI PA DA I BUS CRKNE
Tu je pravda,umiru i debili i to u mukama.Zna se da ce goriti na onom svijetu ali je lijepo kad im je ovako na ovom.Sto ih vise umre na ovaj nacin,lakse ce nama biti-mozda shvate da ima bog i da to nisu oni.Sad je red na sarova(saron),i majmuna(bush).
dzordz bus, na tebe je red!
sto nije prije crko
ko ga jebe. veliki krvolok odgovoran za hiljade zivota u Centralnoj i Juznoj Americi.