Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti nas akademik Muhamed Filipović,hahaa...
RIP
"Nacistički ratni zločinac Laszlo Csatary umro je u 98. godini čekajući suđenje." Frajer 68. godina nakon kraja drugog svjetskog rata jos cekao sudjenje. I opet kazu treba cekat pravdu, ko ceka taj i doceka. Doceka ku*ac.
Svi ovi zlončinci dugo žive. Valjda se čeka dok im tamo naprave posebne džehenemske uslove.
mistic imaš pravo na snove
MRTAV FASIST JE DOBAR FASIST UBI UBI FASISTE
Na onom svijetu cega ga rostilj ko u Gojka. Zvat ce ga "Laszlo ventilator"
Jos jedan propust novinara na klix.ba . On nije ratni zlocinac jer mu se nije dokazalo da je ratni zlocinac . Dakle kad se na sudu dokaze da je zlocinac onda je zlocinac a do tada je on samo optuzen za ratne zlocine . Sve je ovo zidovska propaganda . Oni bi svakog Njemca u uniformi zatvarali po 50 godina . Nadamo se da cemo uskoro docekati da i njih ovako proganjaju za nacizam protiv Palestinaca
ako ima pravde na drugom svijetu,ne bih mu bio u kozi nikako
Mogu da zamislim sada placa u sarajevu dale ci oticu mu na dzenazu
samo 15.700 jevreja???
samo???
Vidimo se u " RAJU " xD
Ko mrzi jevreje, jevrejsko pitanje je hrišćanski problem ne muslimanski. Mržnja prema jevrejima je hrišćanski proizvod, 2 svjetski rat je hrišćanski proizvod, holokaust je hrišćanski proizvod. nemojte muslimane petljati u to.
Pojma ti nemas sto je nastao 2.SR,niti ces ikada znati...
Iako ce mnogi pomisliti da je imao srece i dugo pozivio, jalov je taj zivot. Krijes se, zivis u strahu da te ne otkriju... interesantno je da je amerika primila najvise nacista posle juzne amerike (gdje vatikan ima najveci uticaj). Mnogim koljacima se u americi izgubio svaki trag, a posle katolicke crkve crveni krst je organizacija koja je najvise zlocinaca izvukla iz oslobodjene evrope. I za svu ovu omladinu koja laje i podrzava tu ideologiju, procitajte koju knjigu, pogledajte malo slika kako ustase glave sjeku i oci vade. Najveca je prevara kako su oni zelili dobro muslimanima u bih. Po njihovim izjavama, nas su ostavljli za kraj, posto su smatrali da ce sa nama najlakse "zavrsiti". A poruka balavanderima sto seru po citav dan na komentarima i potpiruju mrznju medj narodima, samo da znate da se sve ovo prati u policiji, pa nije iskljuceno da popijete krivicnu prijavu kad se zanesete u vasoj mrznji.
Zivio je dugo sotonov proizvod...
Jao bas mi je zao, sve mu ***
kakva pravda i kakvi bakaraci..... cuj, 98 godina i nije sudjen i optuzen.....
zelim ti vjecni mir i nek ti je lahka zemlja
da nadjes i ti mir kao njegove zrtve sto prije
hvala