Preminuo u Meksiku
0
Umro Felix von Habsburg-Lothringen
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta mlad ode...
Pokoj im duši.
svi mi znamo da i danas u beču imaju studiji za studente iz bivše carevine. tu nema pritisaka i dodvoravanja,tu nema nepotizma i korupcije.mi danas smo ono što već jesmo.austrija ništa neželi umanjiti,čak naprotiv uveličati.uvijek koliko može i kloko to pomaže stoji na korespodenciji maloumnicima iz bosne i hercegovine.pokoj duši preminulom iz obitelji habzburg.anektirali su nas 1896 godine poslije berlinskog kongresa i kukavičkog odlaska turaka.više su napravili za dvadeset i nešto godina nego turci za četristi i nešto.prije desetak godina otova mala je krstila prvorođenca u zagrebačkoj katedrali i dala mu ime tomislav.ili je čak otova unuka.ma to danas nije ni bitno.životni apsurd nas hrvata,a napose hrvata herceg-bosne je da niko do dan danas nije ni štovo ni zagovaro nas koliko obitelj HABZBUR.ti germani,naj krvoločnija plemena u povijesti evrope.ti germani bez ćara,bez nekog dobra.davno smo svoje plemstvo izgubili,za obitelj habzbur vrijedi vitez biti i na koljenima pokoj mu dati
ma daj nemoguće
je pseto crklo! A vama bolešnjacima šta reći!Umro vam gazda,vi slugenjare!Uvijek ste tuđina služili i nikada svojim na svome niste bili!Naš Gavrilo je ubio pseto Ferdinanda iz Principa!Jadna vam majka bolešnjačko mošnjačka kada okupatora prisvajate kao rod rođeni!
to da smo turci meni je uvreda...ne znam za tebe.
@srblje brate - gle ti dušmana što ubiše Gavrila junaka novijeg doba ni kriva ni dužna. Ko pucanje iz pištoljčića na okupatora ne valja, a valja kad pucaju avioni po srpskoj nejači. Jesil im to na austrougarskom reko SKUTORIIII, 3000DM? Koliko ja znam austrougarski vidim pominješ i Beograd. Mora da si im reko da naš Beli Grad presvetli nikad nisu mogli osvojit dušmani.
@ srblje Ich verstehe gar nicht was du damit sagen willst?! Wegen euch ist uns alle so schlecht bis jetzt gegangen.Ohne Princip und ohne \"srblje\" könnte Bosnien-Herzegowina jetzt EU mitglied sein.Bosnien mit Bosniaker ist so wie so noch immer teil von uns.Servus
nauci prvo gramatiku i pravopis boga ti
za sve je gavrilo kriv, odavno ja to govorim, bili bi mi sad zapad.... R.I.P.
familiju mu! njemu, mađarima, srbima, turcima, vatikanu, i svima koji su imali, imaju ili će imati pretenzije na prema BiH!
@tambura 08.09.2011. u 19:55 Laznoj \"tamburi \" bih samo pozelio dugotrajno cuclanje Bosanskih stafeta ipo...!!! Ko uvijek servi kradu tudje...!!! BIH4EVER...!!!
Ma šta bolan umro!?!?!?!?!? Nakav Felix? Naka ljudina!?!?!?!
mi škutori iz Široke Lištice i cijele Hercegovine jako smo ožalošćeni što je prd.e.knuo član porodice koja je nad nama vladala stoljećima..mi smo uvijek slavili svoje okupatore, Austro-ugare i Nijemce, mi smo podaustrijanci
Laznoj \"tamburi \" bih samo pozelio dugotrajno cuclanje Bosanskih stafeta ipo...!!! BIH4EVER...!!!
Ovo je gospoda a ne ko genocidni servi koji su dosli iz ruskih pecina primitivaca...!!! Rahmet mu Dusi...!!!