Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaju Rusi ko je oborio avion, zna i nato takodje. Ljudi znaju kad,odakle i gdje je sletila muha u prostoru njihovog djelovanja, a kamoli avion ili raketa zemlja-zrak.Uglavnom navodno Rusi ce sa dokazima izaci i izvjestiti o tome ko je napad izveo.
Koji vam je ........ pa neka mi netko objasni koji je interes Ukrajine da sruši ovaj ili bilo koji putnički avion - samo navlači bijes svijeta na sebe ? Rusi, kad sruše avion i za krivca proglase Ukrajinu - opet navlače bijes na Ukrajinu ( bar oni tako misle ) ? Po meni tu je ključ za odgovor ove zagonetke, dakle u tome što Rusi ( glupi kakvi već jesu ) misle da će "naivni" svijet odmah okrivit Ukrajinu .
Proruski separatisti su veći legalisti od cionističke hunte iz Kijeva i NATO marioneta
PRIJE ĆE BIT DAH SU PRODALI NEGO PREDALI. BAGRA JE TO !
Bez onog "h" molit ću ,OMAKLO MI SE.