Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli se to treba stiditi svog tjela? Goli smo i rodjeni! Polu-goli su nam i pretci zivili u prahistoriji. Odjeca je sluzila za zastitu od zime. Sramiti se zbog svog tijela je posljedica religija. Ne kazem da trebamo sada goli hodati, ali mislim da je ignorantno osudjivati zene koje se ne pokriju od glave do pete i nose kratko i sl (dok jedan polu go muskarac je ok).
RELIGIJA JE NAJVECE ZLO NA SVIJETU I NJOME ILUMINATI-DEMONI KONTROLISU LJUDE, A CENTAR NJIHOV JE U VATIKANU, A SAM PAPA BENEDDIKT JE ANTIHRIST...
ne bi imo ništa protiv da i naše feministice hodaju gologuze i golih sisa, tamam ostale pokrivene po gl000vi, al se bojim da bi ih fundamentaljisti kamenovali
gledajuci ukrajinsku statistiku oboljelih od side (AIDS), jedna od njih 3 je sigurno zarazena. strah medu ukrajinkama ne postoji, imati ili ne imati sidu je kao kod nas kad nas malo zaboli glava, da ne bi bila diskriminacija ukrajinaca, oni isto tako misle.
Sisate teroristkinje xD
@iran pa to se ne može nikada desirti jer jednostavno prave muslimanke nisu k.u.r.v.e i dronfulje kao kršćanske žene...
@ampak ti si samo jedan od bezbroj krstaških terorista i genocidaša...nisi jedini u svojoj zvjerskoj mržnji prema islamu i muslimanima..sa takvima je najbolje onako kao što čini onaj tupoglavac Mevlid...jer se sa vama drugačije ne može...jer samo razumijete argument jumrukom u glavu
Mislim da bi bilo dobro da pomenute dame idu golih sisa paradirati u Iranu. Bas me interesira kako ce ih tamo docekati vjera tolerancije i razumijevanja.
osudjuju sexualni turizam, a one gole po ulicama hodaju
kakva je ovo tortura i teror nad ženama u katoličkom radikalističkom i ekstremnom vatikanu? gdje su prava žena, gdje je sloboda, demokracija i tolerancija ???