Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos sedicu-dvije i gotova je ova parodija oko Donjecke/Luganjske "narodne republike"... Stegli ih Ukrajinci pravo, sad ce u RUsiju pa nek tamo prave narodne republike...
CUDO NISU REKLI DA SU ISLAMSKI TERORISTI UMIJESANI..
Vanjskopolitički analitičar Tomislav Jakić na HRT Dnevniku 3 o političkoj krizi u Ukrajini. http://www.hrt.hr/enz/dnevnik-3/ (od 3:30 minute).
Ja neznam sta je ovo trebalo putinu cijenio sam ga kao nekog volju koji zna sta radi u ovom nakaznom svijetu,kad bace rusiju na koljena onda ce svijet postat ludilo cionista a to ce im omoguc putin il je njohv igrac il nije ono sto sam mislio da jeste il je trebo okupirat ukrainu il nije trebo nisat radit a ne ovako hocu kakit necu kakit bas radi ono sto cionistima odgovara.Nece proc ni 5-6 god.Rusija ce bit na koljenima rusi ce sami molit da vrate Krim a za ove luganjsk ili kako se zovu njima su sati odbrojani.Ovi nasi domaci pravoslavci krive Evropu i ameriku a neznaju da sve konce vuku cionisti,samo nek se zapitaju ko je hodokovsi berizovski i druga bratilja cionisticka i kao neki desni sektor a desnog ima 2% u ukraini.
rasPutin je uzeo ono sto mu treba i to kao najveci smeker bez ispaljenog metka za razliku od nato-ve doktrine sprzene zemlje a ko ce biti na kolenima to cemo jakom da vidimo.USA i Jevropa su se malo zaigrali,mislili su da imaju posla sa nekim trecerazrednim igracicem pa krenuli sa jednim,drugim i trecim sankcijama.Sad kad ih je rasPutin malo rashladio sa svojim setom sankcija eno ih prebiraju se sta im je ostalo,sta ce i kako ce a neke dalje sankcije i ne pominju..a zima je sve blize i blize.Stari je rasPutin KGB-ovac a ovi moroni su za njega posna corba..luk i voda
SVAKA CAST BAKIJATO TAKO CE I BITI SIGURNO..VECINA STANOVNISTVA JE ZASLIJEPLJENO NEMAJU POJMA STA SE DESAVA...CIONISTI I JESU BACILI KOST ..I ISKORISTIT CE TO SIGURNO...N.V.O I AMERIKA VLATA SVIJETOM..
Malo padne avion, malo pukne granata na autobus sa izbeglicama, pa ovi "teroristi" na istoku Ukrajne kao da sami prizivaju "Nato" intervenciju... A kad Nato vrsi intervenciju sa sigurnoscu mozemo reci da je na strani pravde i da je drzava pod bombama izvrsila neki gnusan zlocin kao sto je prodaja nafte van Americkih okvira ili nedopustanje izgradnje Nato baze na suverenoj teritoriji...
Samo cekam da separatisti krenu sa koriscenjem hemiskog oruzija, ili nekog drugog WMD-a...
...a nigdje vijesti da je oko 700.000 ljudi pobjeglo u rusiju pred borbama...a ni nato ne diže avijaciju niti "milosrdnog anđela"...jbt, providnije od češkog kristala.