Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo se rokajte ali bezcivilnih zrtava,najgore mi sto ce neki morat poginut djeca starci zene,cim je tam oslo 200 cetnika bice zlocina toj sto se znaa prtpostavlja se daj srbija i genocidistan uputila-uputio citavu armadu svojih ubica i koljaca u rusiju a oni se prikljucili onim cetnicima pravim rusima u ukraini,al nadamo se da ce doc u najlon kesama kao i oni sto su osli ubijat u siriju za neke instalirane drzave od cionista da bi ubijali ne birajuci koje sta za koga zalaze,kod njih ako nisi za ans onda si protiv kao u cetnika"ubicemo zaklacemo ka sa nama nece"
OTIŠLO JE AL U QURCU ČETNIKA PA NISU NII ONI FRAJERI.PA NISU TO BALKANSKI RATOVI
grad na dodikovom ja slusam svjeske tv i citam razlicite portale na mnogim jezicima, ane kao ti odes na NNdodikovske i sta one izbace ili kurir,a ovde dodjes da se svadjas mada 90% vijesti je na klixu kao na B92 ali ja mislim da ti neides na B92 teb je draze na kurir i avaz isti tabloidi stvoreni na lazi.
Ma samo da ne ginu civili i djeca... Ove budale i sa jedne i sa druge strane ko hebe... I jedni i drugi su previse glupi da shvate da ginu za tudje interese, pa neka ginu onda...
Samo se rokajte ko vam je*be mater....
i ja isto kazem na onom topiku o Gazi
Samo tamani ruse.... tek će sad dahnut svojom dušom po prvi put u istoriji neće biti Rusije da ih guši...
pa ti si stvarno lud ili neupucen
Potamanite više te ruse...
izvini, skonto sam, ti si samo zatucana poturica
Od kako se SSSR raspao , od kada se NATO prosirio i od kada je evropa postala "EU" nika vise nije bilo krvoprolica i ratova, sto jasno govori sa svijet na celu sa Amerikom kao svjetskim policajcem nema buducnosti, i da je potrebno osnovati vojni savez koji je ustanju da se suprostavi SAD-u i NATO-u, dok do toga ne dodje, ratovi i krvoprolica ce da rastu.....
to majstore, pa nemoze usa cas valjati a cas nevaljati. stoka nema mozga da sagleda njen globalni trend
Kaže Obama da su granice Ukrajine svetinja....
Idemooooooooooooo Ukrainciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Samo da nema djece zrtava a svi ovi cetnici nevazni.
Jeli ovo on o tzv.vojsci rep.svrbske.
Danas slavim OLUJU i TRAKTORIJADU i JASENOVAC
Sve isto kao i 1941. Sve sto se desavalo u Jugoslaviji i sada oko Rusije. Preslikana 1941. Vrag stvarno nikad ne spava. Masta o neosvojivoj Rusiji. Malo u Berlinu, malo u Vasingtonu, malo u Vatikanu. Neumorno radi.
nikad Rusija nece dozvoliti da im NATO dodje na 500 km od Moskve
Pa otprilike je to ta udaljenost od Baltika na kojem je NATO vec odavno!
ŽIVJET ĆE RUSIJA!!
www.youtube.com/watch?v=F1uMIftwFKI