Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ufurali se Ukrajinski majmuni da su mnogo pametni a ustvari ispadose sljam Evrope, naj su gluplji narod ubjedljivo a sad su jos i naj siromasniji...da nije ovih tajkuna sto finansiraju ove vojne formacije nebi ni vojske imali a kakvi su vojnici pokazase u Debaljcevu i Ilovajsku. Imam osjecaj da ce im veoma brzo doci iz dupeta u glavu i mislim da je raspad Ukrajine neminovan.
Kad im vec smetaju spomenici koji ih podsjecaju na SSSR neka onda budu dosledni pa nek poruse i farike sto im ovi izgradise.
ukrajina ruši lenjina a rusi prave biste staljina i pomalo putalja
živio drug Lenjin!
Sad mi je jasno što ih je Putin taslacio. I treba brate.Jebali ih kipovi sta im oni smetaju
Hahaha e ovo ako je tuca svaka cast na infos.. Suka Bljat !!
zijeli dusanka majkic esad radeljas i naravno dzej ramanadovski
Naj bolje bi bilo da su poveli rat zbog Lenjinove biste pa da se jednom izdefinisu, ko pobijedi neka je glavni.
Odakle Azovcima izraelska puška Tavor?