Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta je tebe i tvoji laznih fora da raja otvori preko tvog linka da ti zaradis od adfly... bolje reci hajd raja svak po jednom otvori nego tako laznjake neke, nisam ni otvaro al znam da si to ti ccc
julija spadnul ti si.s.e i guz.ovi k.u.r.cu neces valjat... de jedi bona, pa de.. :/
Zna se koliko se moze ozdrzati bez hrane...folira ba. Da ne jede od 20 aprils vec bi lezala u polukomi, halucinirala i umirala. Folira ba.
Svako treba da odgovara ako se obogati na racun drzave i njenog naroda. Juliju su ugurali oni kojih su je i iskoristili. Reziseri su iskoristili situaciju, obogatili se (vozaju naj vece jahte po morima, rucak za dvije osobe u najskupljim hotelima 6000 eura, pokupovali naj skuplje vile od Züricha do Londona itd.) Ona sad neka cami u zatvoru, bjeda po ulicama i niko od tih bjednika ne smije ni pisnuti jer ode glava. Istina je uvjek na poslijednjem mjestu. Koliko bih samo zatvora bilo potrebno za nase Korupte? Na kojih nacin da mi pometemo ispred svojih vrata?
ovako treba i ove naše kokošare pozatvarat. pokrali su nam sve privredne subjekte u drustvenom vlasnistvu. ova treba nije nista drugo nego obica droca koja je izdala svoj narod za malo dolara. Čim nju sada brani zapad znajte da tu nešto smrdi dobro.
Bosva, blasé mal
@Englez haj ostavi se ti Ukrajine, kod vas su zapalili pola Londona omladina koja je nezaposlena, jer placaju cijenu globalizacije a propali ste industrijski, a policija je primjenjivala brutalnu silu nad omladinom. Sve sto znate je pokutpiti tajkune iz Rusije, tipa Abramovich u Chelseau i prodati im fudbalske klubove. Sva svjetska mafija sjatila se u London. I Shinawatri ste prodali Manchester City pa su ga kasnije kupili Arapi. Nemas sta i koga kritikovati kad vi ne valjate.
MA TREBA NJU DOBRO *EBAT
A BOLI ME K.U.R.A.C ZA NJOM
Ko je gledao sinoc Paralele, Mladen je fino na tenane objasnio ko je Julija Timosenko!. Prodala je naftnu industriju Ukrajine, i od toga ostvarila dobit milijardu dolara. Koristi sada ovu situaciju da izvuce svoju korist, ku.cka daBogda krepala u Kijevskom hapsu!!!!!
Ukraina..... divno uspjesna drzava koja isto kao 99% SDP glasaca, svaki dan planira kako ce strance kamenovati, i usput se poklanja bivsim komunistima... divna ekstremisticka drzava
Cini mi se ko neka vjestica narocito sa njenom frizurom glumi kao da ima krunu na glavi mamu joj
haj *ebaji ga...i meni je skoro svaki dan štrajk glađu :D prinudni
Uletio bih joj labudom u mackicu ko ferrarijem u krivinu..
Lazna slika pogledajte joj facu unakazili je bojkot protiv UKR na EU http://q.gs/1663782/vasafotografija