Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znal neko pouzdano dal ce biti svjetskog rata? Zelio bih da se uvalim u kredit i uzmem auto na lizing i da prozivim ovo malo zivota, molim samo ozbiljne prognoze.
neće, ne zavaljuj se bezveze
Evo pouzdano. Bice. Koliko sutra odmah uzmo kredit.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka čast i čestitke.Agresoru se ne gleda u zube
I ja sam tako mislio dok sam bio pod americkom obmanom.eto vidis da je putin u pravu kad je govorio nemoj nato da mi prilazi na vrata,ugrozava siguurnost rusije.
Pitanje se postavlja, ako ukrajinska vojska koja ima ispod-americko-standardnu letilicu, misleci pri tom na vrhunsku americku tehnologiju proseta rusima svoj 'dron' koji je definitivno za par klasa ispod 'vojne americke dron-tehnologije', kako Putin uopste moze i pomisliti da prijeti nuklearnim ratom? Sve ce im zavrsiti u dvoristu, nece ni izaci iz ruskih granica, u slucaju da pokrenu nuklearni rat nedaj boze protiv zapada, dozivjet ce izumiranje', opet svaki rat danas je ravan divljastvu.
Navijajte vi za Ukrajinu sad kad rusi dignu 5KM na distribuciju gasa jecat ćete svi 🤣🤣
Jes hrabro, šibneš raketu.
HEROIAM SLAVA 🇺🇦
Slava Ukrajini!
Bravo Ukrainci, uvjek sam na strani branitelja!
Dobaaarrrrrr. Ausgezeichnet Olaf....
Mirno spavajte, nece biti rata. :))
amerika izvela najdublji napad u rusiju . eto popravio sam vam naslov. bošnjo ne zaboravi da je ukrajinac bio brojniji od rusa kad su nas chetnicci 4 godine držali u koferu, a i to je naravno američka priča.
Bilo ko da je izveo napad, neka je. A ti "ukrajinci" o kojima ti pričaš su bili donbaški rusi
Lažove. To su bili proruski separatisti.
3 svj rat je poceo, neka vam je sa srecom
Ništa ovdje nema hrabro, već ljudi pokušavaju da uvuku Treći svjetski....
Eno uvuku u treci. Meni da neko familiju rokne iskanderom ja nebi sekunde okljevo da posaljem atacams u po moskve ito u po civilnog sektora. Al ja sam malo extreman... sreca pa Ukrainci nisu... a mogli bi da budu ;) Pa da vidis sta je UVLACITI.
hahaha cuj rusija sila
Ova kanta od drona presla 1500 km.Ne budite smijesni.